اصلا گول قیمتای انقدر پایینو نخور اگه یه کار خوب و ضمانت شده میخای یه جایی برو که توی این زمینه سابقه کاری خوبی داشته باشه یه کلینیک هست داخل سعادت آباد به اسم رنسانس من همسرم اونجا کاشت کرد کاملا طبیعی واینکه الان دوسه ساله گزشته نه ریزشی پیدا کرده خداروشکر نه مشکلی برای موهاش پیش اومده
من همسرم پیش دکتر نجف بیگی کاشت مو انجام داد به شدت ناراضی هستیم اصلاً کار خوبی نداره اصلا خود دکتر کاری را انجام نمیده و کاشت کم تراکم و افتضاح ای انجام میده و البته که پول خیلی زیادی هم میگیره
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سلام عزیزم به نظرم بهتره یه سر به سایت راز جراحی بزنی و مقالات مرتبط با کاشت مو و کلینیک های خوب رو بخونید اینجوری راحت می تونی کلینیک خودتون با اطمینان خاطر انتخاب کنی. اگه به دیگران بگی همش تو دلت یه ترسی هست که نکنه خوب نباشه ولی اگه خود پیدا کنی اطمینانش بیشتره من خودم با مطالبی که تو این سایت خوندم یک جراح خوب برای پروتز سینه پیدا کردم اینجوری کارت راحته
من تو سایتا خیلی گشتم . سایت تاپتنا 10 از بهترین دکتر کاشت مو در تهران و روش های کاشت مو رو معرفی کرده براتون لینکشو میزارم. و شما کدوم دکتر رو پیشنهاد می کنید؟ https://toptena.ir/the-best-hair-transplant-doctor-in-tehran/