2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10009 بازدید | 409 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳ ساله دیگه ما خونه دلخواهمونو خریدیم بچه ها مدرسه میرن ماشینمونو عوض کردیم . مغاز خریدیم . بابام حالش خوب شده کارشو عوض کرده با مامانم دارن از کربلا برمیگردن داداشم ی زن خوب گرفته شغلشم عوض کرده داره کارای عروسیشو میکنه منم کلی کلاس ثبت نام کردم 

اي جان😀😍

یعنی آرزومه همیشه تصورمیکنم...  میدونم آینده خوبی پیش رومه چون الان خیلی دارم سختی میکشم امیدوارم زود ب خاستم برسم🙏🙏

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

برادرم که‌ قطع نخاع بود درمان شده خوب شده راه میره داداش بزرگم اعتیاد گذاشته کنار با خانمش و پسراش اومدن خونه‌ بابام 

مامان بابام خيلي خوشحالن که‌ همگی دورهم سالم و شادیم خدايا ممنونم ازاین همه نعمت و لطفت

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
اميدوارم سه سال ديگه كانادا باشيم از بس به مهاجرت فكر كرديم خسته شديم

دقیقا

سه سال دیگه دلم می خواد مهاجرتو کرده باشم و دیگه دغدغه روز و شبم نباشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

سه سال بعد....

پسرم تازه داره میره مهد شش سالشه

دخترم کلاس چهارمه و موفق

پسر و دخترم و کلا همه اعضا سالمیم انشالله

مامانم دیگه پاهاش درد نمیکنه

ترامپم که اومده میگه گه خوردم ببخشید جناب خامنه ای

کیست های تیروئدم خیلی وقته ناپدید شده

وزنمم که نرمال

از شوهرم نگم که چقدر بیشتر دوستم داره

خواهرمم که ازدواج کرده و بارداره

داداشمم دیگه وضع مالیش خوب شده و یخچالش پره پره

.

سه ساله دیگه انشالله خیلی وقته که امام زمانمون ظهور کرده و همگی در سایه ایشون بسر میبریم

وقتی رفتی شهر خالی شد ، مگر تو چند نفر بودی سردار   
ايشالا عزيزم به زوديه زود بهترينا برا هر كسي كه تو سختيه پيش بياد😍😍

ممنونم عزیزدلم چقد تاپیکت انرژی مثبت بهم داد از ته دلم میخوام سه سال دیگه همه به چیزای خوبی که منتظرشن برسن همینطور من حس میکنم دبگه خدا هم دلش میخواد دوره خوشی من برسه..الهی شکرت😍😍😍

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

سه سال بعد ...

از شهر غریب اومدیم نزدیک مامانم اینا ...دختر ۳سالونیمم دیگه کاملا خوب شده و خبری از رفلاکسش نیس....من دانشگاه میرمو تونستم همزمان توی طراحی کلی پیشرفت کنم😍خواهرم ازدواج کرده و ی شوهر خوشتیپ و مایه دار دارت(بعد پونصد تا خواستگار 😑)

مامانم دیگه از کمر درد نمیناله و خوب شده ....

.

.

.

.

.

دوستای خوبم برای همتون ارزو میکنم ب ارزوهایی ک گفتید برسید 🤲

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...

سه سال ديگه اين موقع دوتاپسرام توخونه خودمون تو ي منطقه خوب دارن بازي ميكنن و پسربزرگمم ازمهدش برام ميگه وخودمم ماشين دارم و ي مغاده برا خودم همسرمم عاشقانه دوسم داره وب كارمورد علاقش رسيدهو همه خانوادم در سلامت كاملن

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈