2777
2789
عنوان

سه سال بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 10004 بازدید | 409 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه ابجیم ک طلاق گرفته ازدواج کرده باشه و اون یکی ابجیم ک با همسرش مشکل داره مشکلشون حل بشه و ی نی نی بیارن و شوهر خودم ی ذره بیشتر هوامو داشته باشه و مریضی مامانم خوب شده باشه همه دور هم خونه بابام جمع باشیم و بابام ی لبخند از ته دل ب خاطر این دور همیمون بزنه😔

و خدایی که به شدت کافیست....

سه سال بعد هممون سالم وخوب وخوشیم 

داداشم ازدواج کرده خانومش بارداره😍

بابام بازنشسته شده اومده پیش مامانم❤

ما هم وضع مالیمون انقد خوب شده ک هر وقت دلتنگ خانوادم شدم شوهرم با هواپیما منو میبره پیششون راحت وسریع 😁

یعنی میشه خدایااااا

خدا رو شکر ما فقط اعصاب نداریم !خیلی هاهستن "ذات" ندارن

من سه سال دیگه تو خونه خودمونیم انشاالله باشوهرم نشستیم تلوزیون نگاه میکنیم منم بچمو دارم شیر میدم😁😁

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

۳ سال بعد...

منو همسرم پسر یک سالم خوابیدیم تو خونه خودمون چون قراره فردا صبح زود پاشم برم برا تدریس تو مدرسه دولتی آخه من قراره معلم بشم  

پدر و مادر و( خواهر برادرامم تو خونه های خودشون با همسراشون و بچه هاشون توی خواب خوشن)

خدایا ممنون که بلاخره همشون شدن مرسییییی

مامانِ سخت گیر😂😂 گناه داره طفلی😂😂😂

😁😁😁

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خونه خریده باشم از مستاجری نجات پیدا کنم

دیگه با حساب کتاب دو دوتا ۴ تا زندگی نکنم

از نظر مالی اوکی باشم

زندگیم اصلاح شده باشه

خانوادم صحیح و سالم باشن

مشکلا مامانم حل شده باشه

فقط با تو موافقم 🤣🤣🤣🤣

هعععی

پس همدردی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...