2777
2789
عنوان

دلایل طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 65 پست
اگه خیانت نمیکنه و اعتیادنداره بمون..البته به نظر من خودت میدونی بازم...یکاری کن اینجوری بهت خوش بگذ ...

همسر من اوایل ازدواج اجازه نمیداد از در کوچه بیرونو نگا کنم یکم بهتر شده اما من دیگ جونی برام نمونده اصلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خیانت نمیکنه و اعتیادنداره بمون..البته به نظر من خودت میدونی بازم...یکاری کن اینجوری بهت خوش بگذ ...

بعد چهارسال بازم تلاش کنه؟غیرعادیه اینم گناه داره زندانی که نیست.پدرمادرت نمیتونن کمکت کنن؟

2803
2804
بعد چهارسال بازم تلاش کنه؟غیرعادیه اینم گناه داره زندانی که نیست.پدرمادرت نمیتونن کمکت کنن؟

۷سال ۴سال نه ...مامانم میگ بیا بچتم خودم بزرگ میکنم ..اما نمیخوام دخترم بی پدر یا مادر بزرگ بشه از طرفی خودمم دلم میخواد یکم جونی کنم

2805

اره اینم درسته..ولی میگم خیییلی مشکلات هست تو همه زندگیا..یکی شوهرش معتاده.یکی دست ب زن داره..یکی بددهنهیکی خیانت میکنع..یکی پول نداره..یکی با خوانواده زنش قهره و....

نظرشمام درسته .ولی فکرمیکنم قبلا یه اتفاقی افتاده که رفته توضمی ناخوداگاهش

کلا فرهنگ خانوادشون ایبنطوریه خیلی سطح  پایینن خیلی عروسو مثل کلفت میدونن هیچ ارزشی قائل نیستن

2801