2777
2789
عنوان

نشتی کیسه اب

156 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من چن روزی هست ک کمردرددلدرد سوزش درناحیه شکم دارم

۳۷ هفته ۲ روزمه

تکرر ادار دارم وقتی میرم دستشویی بعد دفع ادرار اب نسبتن داغ میاد ازم توروخدا بگین کسی تجربه داشته

بهم بگین چیکارکنم

ممکنه کیسه ابم سوارخ شده باشه

سونو بده اگه از آب کم شده باشه متوجه میشن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عطسه و سرفه کن پدم بذار

اگه پدت خیس شدم یکم اره نشتی داری

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر آبریزش مکرر باشه از کیسه آبه. اما اگر بعدا تکرار نشه و فقط بعد از خالی کردن ادرار باشه از کیسه آب نیست و احتمالا اونم همون ادرارت هست که کامل خالی نشده. بنظر من شما عفونت ادراری داری! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
 وقت سونو گرفتم تا نوبتم بیاد میترسم

برو بیمارستان بگو نشتی دارم خودشون سریع سونو میکنن یا تست آمینو میکنن مطمئن میشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اگر آبریزش مکرر باشه از کیسه آبه. اما اگر بعدا تکرار نشه و فقط بعد از خالی کردن ادرار باشه از کیسه آ ...

نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم احساس سوزش شکم دارم هردیقه ی قسمت شکمم سوزش میکنه پاهام ورم کرده نشستن وبلندشدن خیلی سخت ودردناک شده برام

ن فقط وقتی دستشویی میرم بعد دفع ادرار میاد خیلی کم ولی داغ بیرنگ بابوی نسبتن شیرین

اگه نشتی باشه تو لباس زیرت احساس میکنی مثل ترشح که ازت میاد احساس میکنی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
 نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم احساس سوزش شکم دارم هردیقه ی قسمت شکمم سوزش میکنه پاهام ورم کرده ...

اگر هر دو پا ورم داره و ورم ناگهانی نبوده، مشکلی نیست. اما اگه آب زیاد بخوری و نمک رو اصلا نخوری ورمت کمتر میشه. اگه تونستی یه آزمایش کشت ادرار بده. عفونت داشتی ده روز سفکسیم بخور. اصلا ضرر نداره.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
 نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم احساس سوزش شکم دارم هردیقه ی قسمت شکمم سوزش میکنه پاهام ورم کرده ...

فردا حتما برو دکتر برات از و سونو اورژانسی بنویسه خیالت راحت بشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن