ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگر آبریزش مکرر باشه از کیسه آبه. اما اگر بعدا تکرار نشه و فقط بعد از خالی کردن ادرار باشه از کیسه آب نیست و احتمالا اونم همون ادرارت هست که کامل خالی نشده. بنظر من شما عفونت ادراری داری!
🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم احساس سوزش شکم دارم هردیقه ی قسمت شکمم سوزش میکنه پاهام ورم کرده ...
اگر هر دو پا ورم داره و ورم ناگهانی نبوده، مشکلی نیست. اما اگه آب زیاد بخوری و نمک رو اصلا نخوری ورمت کمتر میشه. اگه تونستی یه آزمایش کشت ادرار بده. عفونت داشتی ده روز سفکسیم بخور. اصلا ضرر نداره.
🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷