2777
2789
عنوان

کمک بچه ها

51 بازدید | 8 پست

سلام اگه تاپیکای قبلمو خونده باشین گفتم که یه خواستگار خوب دارم دیروز رفتیم مشاور جلسه آخر..‌مشاور فقط به من میگفت نه نکن اینکارو یه ایراد هم از طرفم نگفتا میگفت تو مثلا حیفی با اینکه طرف من خیلی با ادب و با کمالات و از لحاط ظاهری موجه هستش‌‌....

من انگار طلسم شده بود م هی بهم میگفت ببین اون پسر ایده آلیه ولی تو خیلی حیفی هیچی نمی تونستم بگم ‌‌‌‌..‌نمیگفت چرا نه اصلا..‌‌ دهنم قفل شده بود نمی تونستم حرف بزنم بعد به من گفت من به این ازدواج خوشبین نیستم ولی به طرفم نگفته نه .‌‌حتی دوتامونو باهم روبرو نکرد که بگه به این دلایل آره یا نه ...اخر که داشتم میومدم بیرون گفت یه برنامه یک هفته ای مشاوره دارم برای بهتر شدن حالت حتما بیا شرکت کن و خودتم بهم نشون بده که ببینمت ....وقتی داشتیم خداحافطی میکردیم گفت خانم انشالله حتما میبینمتون ‌‌...از دیروز تا الان دارم گریه میکنم حس میکنم خیلی ترسیدم فکرمیکنم شیطون جلوم بود اونموقع تورو خدا بگین چیکار کنم 😢😭😭😭😭

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
مشاور مرد بود 

اره من گفتم مشاوره مرد بهتره نمیدونستم یه شیطون جلومه...

هنوز که هنوز از ترس نمیتونم تنها باشم همش پیش بقیم...

خدا این حالو برا هیچکس نیاره 😭😭😭

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی  اصلا ب حرفاش فکر نکن  فکر کن اصلا تا حالا نرفتی انجا  خودت هرچی صلاحت انجام ب ...

خیلی حالم بده ...

عزیزم مامانم مشاورن گفتن مشکل خاصی ندارین ولی برای خیال راحت برین مشاوره ولی نمیدونی چی کشیدم من...

از ناراحتی گفتم به طرفم نه ازدواج نمیکنیم اونم گفت من با یه حرف الکی پا  پس نمیکشم حتی شده صدتا مشاوره بریم...

گفت من مردم دوبار بهم میگن نه منم میگم نه ولی من انقدر برات  ارزش قایل هستم که ناراحت نشم ازت ....

دعا کن این ترس از تنم خارج شه درست تصمیم بگیرم ...

ممنون وقت کداشتی گلمممن

هلما جان خیلی ناراحت شدم برات تو که خودت عاقلی مطمعنم بهترین تصمیمو میگیری ولی بازم با مامانت صحبت ک ...

برام دعاکن سحر داغون شدم این دوروز😭😭😭😭😭😢😢😢😪😪

عزیزمممم خدا بزرگه 

😢😢😟😟😟😟😟😞😞😞😔