2777
2789
ببخشش یسوال دارم شماهمه فاکتورای خونی تون نرماله فقط بیلیروبینتون بالاس؟؟علایمتون چیاس؟؟ارکجافهمیدین ...

بله درسته

به طور اتفاقی فهمیدم. از توی آزمایش

علائمش معمولا خستگی بیش از حد نرماله. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته به طور اتفاقی فهمیدم. از توی آزمایش علائمش معمولا خستگی بیش از حد نرماله.  &nbs ...

بین شوهرم بیلیروبین توتال وایندایرکتش درحد۳دهم و۱دهم بترتیب بالاس بقیه انریمای کبدی نرمال 

سونوکبدگرید۱روب ۲

دکترایسریشون اهمیت نمیدن میگن ممکنه ژیلبرت باشه ولب اخه کسی ک ژیلبرت بایدعلایمی داشته بلشه 

صورت شمام زردمیشه؟؟

یاتوچشاتون ؟؟

بیلیروبینتون چقدربالاس

یبهش زیادسوال میکمم بعدشماسونوی کبدتون چحوربه؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
بین شوهرم بیلیروبین توتال وایندایرکتش درحد۳دهم و۱دهم بترتیب بالاس بقیه انریمای کبدی نرمال  سون ...

سلامت باشید. بیلی روبین توتال و ایندایرت من ۰.۱  بالاست.. صورتم اصلا زرد نمیشه. مگر زمانی که خیلیییییییی مریض باشم یا روزه بگیرم. که جدیدا متوجه شدم من اصلا نباید روزه بگیرم

آنزیم های کبدیم نرماله.  کبد چرب هم ندارم

دکتر به من گفت که چون آنزیم های کبدبم و کلسترول و تری گلیسیریدم خوبه، مساله ای ندادم.‌فقط همین ژیبرته که باید مراقب باشم خیلییی خسته نشم یا گرسنگی طولانی نداشته باشم یا ورزش خیلی سنگین نکنم

سونوی کبدم هم خوب بود

ماهم همش ازمایش میدادیم همه چیش نرمال بودحتی ایندفع بجزبیلیروبین 

ک یکم بالابود

دکترگفت اون کبدچربش بخاطراین نیس بخاطرچاقی شکمیه هست چون دوسال پیش سونودادنبوداضافه وزنم داشت 

والاشوهرمنم زردنمیشه منتهاازبس من نت خوندم تلقیین میکنم یچیزیم ک هست مادرشوهرم کلااراون مدل سفیداس ک ب زردی میزنه پوستش همش میگم نکنه اونم ژیلبرته 

پس ن دارودارخ ن چیزی فقط نبایدزیادگرسنه بشی وخسته 

والا۴ماه پیش دادیم دیگ تکرارنکرد

شماچندبارتکرارکردی همش بالابودبعدثابته یاکم وزیادم مبشهاین عدد؟یا همیشه درحدهمین۰/۱بالاس براتون ؟

وخدایی که بشدت کافیست

ببخشاعزیزم میدونی ازبس من سایت وبالاپایین کردم کسی جواب ندادتاپیک شماروک دیدم گفتم بپرسم 

ازتون اینقدرمن واس این حرص خوردم ک نمیدونی همین ماهم فوق تخصص خون میخوام ببرمش خیالم راحت بشه 

راستی شماک توخوددن تخم مرغ وگوشت واین چیرامشکلی نداری یعنی پرهیزغذابی نداری دزسته؟

وخدایی که بشدت کافیست
ماهم همش ازمایش میدادیم همه چیش نرمال بودحتی ایندفع بجزبیلیروبین  ک یکم بالابود دکترگفت اون ک ...

ژیلبرت کلا یک مساله ژنتیکیه و اگه همسرتون داشته باشن حتما یکی از اعضای خانواده درجه اولش هم دارن. من تازه یک هفته هست که متوجه شدم و دیگه آزمایش رو تکرار نکردم. داروی خاصی نداره و اصلا موضوعی نیست که فکرتون رو مشغول این موضوع کنین. ولی کبد چرب رو دنبال کنین

من کلا غذاهام کم چربه . از دکتر سوال کردم راجع به تغذیه گفت که اصلا مهم نیست.  ولی روزه و گرسنگی طولانی و ورزش سنگین رو باید هواسم بهش باشه

کلا چیزی نیست که خودتون رو اذیت کنین. ولی کبد چرب رو حتما پیگیری کنین

ژیلبرت کلا یک مساله ژنتیکیه و اگه همسرتون داشته باشن حتما یکی از اعضای خانواده درجه اولش هم دارن. من ...

اره میدونم خوندم ک ژنتیکیه ومشکلی پیش نمیاد

واس کبدچربش ک الان ۴ملهه خیلی رعایت میکنه ن چربی ن شیزینی هیچی فقط روغن زیتون تخم مرغ وگوشتم نمیخوره 

بعر۴ماه فقط ۱کیلوکم کرد

وزنش خیلی زیاده اون بیادپایین کبدش خوب میشه بدبختی دیسک کمرداره نمیتونه ورزش کنه ی ۱۰روزهرروزرفت پیاده روی اومدچندروزمرخصی گرفت فقط درارکشیدبدبختی یکی دوتانیستکه فعلاوقت باکمخوری ورژیم میخوادکمش کنه امیدوادم بیادپایین

دست گلتم دردنکنه بابت توضبحاتت ان شالله همیشه تنت سالم باشه 

وخدایی که بشدت کافیست
اره میدونم خوندم ک ژنتیکیه ومشکلی پیش نمیاد واس کبدچربش ک الان ۴ملهه خیلی رعایت میکنه ن چربی ن شیزی ...

سلامت باشید. انشالله مشکل همسرتون هرچه زودتر خوب بشه

اره میدونم خوندم ک ژنتیکیه ومشکلی پیش نمیاد واس کبدچربش ک الان ۴ملهه خیلی رعایت میکنه ن چربی ن شیزی ...

راستی تیروئیدشون رو هم چک کردین؟ شاید مساله تیروئید دارن که وزنشون پایین نمیاد

اره تیروییدش رومرتب چک میکنه منظمه 

اگه رژیم رو صد درصد رعایت می کنند محاله وزن نیاد پتیین. اصولا آقایون دِله بازی زیاد دارن و زمان کار کردن دائما دارن یه چیزی می خورن و خودشون هم حواسشون نیست.  ولی اگه اینطوری نیستن جای نگرانی داره شاید هم متابولیسم بدنشون پایینه که با خوردن یک سری قرص ویتامین می تونه درست بشه

اگه رژیم رو صد درصد رعایت می کنند محاله وزن نیاد پتیین. اصولا آقایون دِله بازی زیاد دارن و زمان کار ...

اره خیلی رعایت میکنه ب چشمم میبینم الان ۴ماهه یقطره روغن وچربی نخوردخ نونش کمشده برنج کم شده هله هوله مثل بیسکوییت میخوردک نمیخوره خیلی رعایت میکنه ولی فقط ۱کیلوکم کردحالاگفتم برم متخص تغذیه اونارژیم بدن اصولیتره تاسرخود

وخدایی که بشدت کافیست
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792