2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی کودک

7726 بازدید | 7 پست

دخترم هر وقت سرما میخوره تنم میلرزه از بس اذیت میشم بینی و راههای تنفسیش کیپ میشه نمیتونه شیر بخوره بی قراری میکنه هرچی هم اسپری بینی و پوار میزنم فایده نداره یک سال و نیم هست تو رو خدا کمک کنید پارسالم با همین علیم التهاب ریه شدید پیداکرد و 1هفته بیمارستان بستری شد😢😢😢

تعداد رای : 1
نظرسنجی
کسی بچش اینطور میشه؟
0
0%
دکتر خوب کجا ببرم؟
1
100%

عزیزم شاید آلرژی داره

پسر منم آلزژی داره و سرماخوردگی معمولیش طولانی هست و گرفتگی بینی و خس خس داره

دکتر براش اسپری بینی ( از انواعی که کورتون داره) و اسپری سالبوتامول و فلوتیکازون داد که بهتر شد

و هر روز بهش سیتریزین میدم

چون این سابقه رو داره، دکترش تاکید کرد واکسن آنفولانزا رو هم بزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله من بردم دکتر گفت یه قطره گیاهی هست دو سه قطره بریز رو بالشش شبا بخوابه راه بینیشو باز میکنه تا حد زیادی کمک کرد من گاهی که خیلی دیگه اذیت میکرد یکم ویکس میگرفتم جلو بینیش زود باز میکرد ولی میگن تا دو سالگیش بو نکنه🙈

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

دخترمنم دکتر گفت احتمال زیاد آلرژیه ولی آزمایش کامل آلرژی دادیم به هیچ چیزی آلرژی نداشت .درمورد واکسن آنفولانزا هم شک داره بزنم یا نه از عوارضش میترسم ولی برای پسرم که مدرسه میره میزنم