2777
2789
عنوان

عشق یا غرور

133 بازدید | 17 پست

سلام 

خودتونو بذارین جای ی پسر

عاشق یه دختری شدین به طرز فجیع

و از قضا وقتی اشنا شدین باهاش فهمیدین کسیه که خیلی مغروره و از خودش خیلی تعریف میکنه و مدام از کشته مرده هاش میگه

و بعضی از پیاماتو جواب نمیده یا سر قراری که خودش قبول کرده نیاد

باز بهش پیام میدین یا اینجوری خود ادم کوچیک میشه ؟

نمیشه امیدوار بود که دلشو به دست بیاری

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید میخواد ببینه واقعا دوسش داره یا با دوتا ناز کردن و پس زدن میره پی کارش. که خلاف عاشقیه

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
اگرم بتونی باید تا آخر عمر بله چشم بگی 

ببخشید شما دهانه رحمتون زخم میشه؟؟؟؟ 

والا من پسرم وعاشق ولی اونجوری نیس عشقم 

😐 عه تو ورژن جدید پسرا هم زخم رحم میگیرن😒 خجالت بکش

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ببخشید شما دهانه رحمتون زخم میشه؟؟؟؟ 

نه گفتم تو یه تاپیک این کاربری مال خواهرم بودمیخواس بترکونه نزاشتم الان  دوروزه دست منه که فردا لینک اون تاپیکو میذارم که پاک کنه نی نی یار 

(((((((((💔💔💔))))))))
نه گفتم تو یه تاپیک این کاربری مال خواهرم بودمیخواس بترکونه نزاشتم الان  دوروزه دست منه که فردا ...

اوکی یه لحظه تعجب کردم  🤣🤣

نه بابا کاربری خواهرمه دیگه مال منه اونو خواهرم زده 

😐برا ابروتم شده بده نی نی یار

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...