2789
من هر کاری بگی انجام دادم‌ تا شیرم زیاد بشه اما نشد که نشد...اما وقتی خوب میخوابیدم واقعا شیرم زیاد ...

اره واقعا من سه هفته اس زایمان کردم خونه مامانم هستم ولی ی شب خوب نخوابیدم نمیشه اصن ینی

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا من سه هفته اس زایمان کردم خونه مامانم هستم ولی ی شب خوب نخوابیدم نمیشه اصن ینی

من دخترم همون یه ذره شیری رو هم که داشتم از دهن و بینیش بالا میورد و به حالت خفگی میوفتاد...شبا همش از ترس این اتفاق بیدار بودم و روزا هم باز بیدار بودم....وزنش هم کم شده بود...یه روز ۴، ۵ بار به حالت خفگی افتاد جوری که یه بارش دور از جون فکر کردم مرده، اینقدر گریه کردممممممم که نگو  دیگه رفتم  دکتر که گفت شیرخشک بدم بهش..همون شب تنها شبی بود که‌کامل خوابیدم و بچه رو دادم دست مامانم و فرداش شیرم حسابییی زیاد شده بود...اما چه فایده همون یه شب بود و آخر هم بچم شیرخشکی شد

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من دخترم همون یه ذره شیری رو هم که داشتم از دهن و بینیش بالا میورد و به حالت خفگی میوفتاد...شبا همش ...

اخی چرا اینجوری میشد؟ معمولا میگن شیری که با فشار بره. دهن بچه ممکنه بپره تو گلوش، خودتو ناراحت نکن دیگه مجبور بودی شیر خشک دادی 

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

اخی چرا اینجوری میشد؟ معمولا میگن شیری که با فشار بره. دهن بچه ممکنه بپره تو گلوش، خودتو ناراحت نکن ...

دقیقا همون‌موقع بالا نمیورد. تا دو ساعت بعد اینجوری میشد. شیرم قطره قطره میومد فشار نداشت. هیچ دکتری هم وقتی علت‌میپرسیدم‌جوابی نداشت. اون اوایل خیلی ناراحت بودم اما الان عادت کردم. شما هم نگران نباش. شیر معمولا کم کم زیاد میشه  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
رفتم دندون پزشکی عصب کشی کردم چون هفته ی 27بودم گفتن مشکلی نیست

مرسی عزیزم منم عصب کشی کردم ولی پانسمان زد اون گچی دوروز اول افتاد یه کوچولو پنبه داخل دراومد الانم باید برم شستشو بده که همه جا بستس 

من موندم دندونام چرا داره خراب میشه اصلا دندون خراب نداشتم از دیشب یه دندون دیگم درد میکنه 😭😭

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
مرسی عزیزم منم عصب کشی کردم ولی پانسمان زد اون گچی دوروز اول افتاد یه کوچولو پنبه داخل دراومد الانم ...

کلا بارداری همینحورع من روی لثم مثل توپ گلو از عفونت شده بود.دکتر گفتش هیچ کاری نمیتونم بکنم خودم خیلی آب نمک زدم بهتر شد

کلا بارداری همینحورع من روی لثم مثل توپ گلو از عفونت شده بود.دکتر گفتش هیچ کاری نمیتونم بکنم خودم خی ...

زایمانت زودتر نشد 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕