2777
2789
عنوان

خیریه

169 بازدید | 15 پست

سلام  من میخام به خیریه لوازم تحریر اهدا کنم ولی واقعا نمیدونم چی باید بگیرم چقدر باید بگیرم و یه نکته دیگه اینکه هزینه کوله پشتی برام سنگینه اشکال داره اونو نگیرم ؟لطفا کمکم کنید

دفتر و مداد و خودکار و پاک کن و تراش جامدادی لیوان ابخوری .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال خریدم اولا رفتم یه مغازه که قیمت هاش مناسب بود و بهش گفتم برا خیریه میخوام اونم انصافا همکاری کرد و خوب تخفیف داد.من فقط لوازم التحریر ضروری رو گرفتم مثل دفتر خط دار و دفتر نقاشی...مداد و خودکار و مداد رنگی و پاکن و تراش و خط کش و ...بعد اوردم تو خونه بسته بندی کردم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بستگی به پولت داره میتونی از لوازم تحریر تعاونیا که بسته ای هستن چند بسته بگیری

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چقدر گرفتی از هر کدوم؟

راستش یادم نیست ولی حدود ۶۰ تا بسته شد که تو هر کدوم همه چی بود مثلا دو تا دفتر خط دار..یه دفتر نقاشی..مداد خودکار و..

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

والله منم نذر دخترم کردم 

برای بچه ها دفتر ایناها بگیرم 

گرفتم دادم بهشون مدادو دفترو پاک کنو تراش 

ولی دفتر خیلی گرون بود نتونستم زیاد بگیرم😥

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

چند بسته مثلا ؟

خب بستگی به پولت داره .اگر توانشو داری ۱۰ یا بیشتر سری بگیر 

سلام عزیزم می تونی کمکت رو در قالب خیره ها انجام بدی که مطمین ترم هست .یه سایت رو بهت معرفی میکنم که می تونی ادرس خیریه های اطراافت رو پیدا کنی و از طریق ااونا کمکت رو بکنی . این ادرس سایته اینجا برو

من پارسال خریدم اولا رفتم یه مغازه که قیمت هاش مناسب بود و بهش گفتم برا خیریه میخوام اونم انصافا همک ...

📌📌📌📌📌📌📌📌
شرکت خلاق هلدینگ شخصیت پردازان طوبی تمنا در یک حرکت مشترک با تلفیق برند های زیر مجموعه خود و با همکاری قرار گاه حضرت زهرا (س) در ایام کرونایی جهت کمک به خانواده های نیازمند،به تولید و توزیع انبوه بسته های نوشت افزار ایرانی اسلامی با کیفیت و ارزان قیمت پرداخته است.

👈جهت اطلاع از قیمت و مشاهده محتویات بسته نوشت افزار لطفا کاتالوگ را دانلود کنید.

واتساپ:09104945389

📎از پیچ اینستاگرام ما دیدن کنید
https://www.instagram.com/toobamarket.ir 

🌐www.toobamarket.ir

والله منم نذر دخترم کردم  برای بچه ها دفتر ایناها بگیرم  گرفتم دادم بهشون مدادو دفترو پا ...

📌📌📌📌📌📌📌📌
شرکت خلاق هلدینگ شخصیت پردازان طوبی تمنا در یک حرکت مشترک با تلفیق برند های زیر مجموعه خود و با همکاری قرار گاه حضرت زهرا (س) در ایام کرونایی جهت کمک به خانواده های نیازمند،به تولید و توزیع انبوه بسته های نوشت افزار ایرانی اسلامی با کیفیت و ارزان قیمت پرداخته است.

👈جهت اطلاع از قیمت و مشاهده محتویات بسته نوشت افزار لطفا کاتالوگ را دانلود کنید.

واتساپ:09104945389

📎از پیچ اینستاگرام ما دیدن کنید
https://www.instagram.com/toobamarket.ir 

🌐www.toobamarket.ir