2777
2789
عنوان

بیاینننن

87 بازدید | 8 پست

سلام راهنمایم کنید لطفا. من یه مدت سرویس برداشتم البته رفیقم بود میبردمش اداره هرماه پولشم میداد اخر15روز بردمش گفتم دیگه نمیام حوصله صبح بیدارشدن نداشتم توافقمون روزی15تومن بود الان1ماه گذشته هنوز پولمو نداده رومم نمیشه بهش بگم 

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیام بده عزیزم به پول احتیاج دارم اگه میشه لطفاپونزده روزی که مونده روباهم تصفیه کنیم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

روم نمیشه زشت نیس اینجوری

نه اصلا شایداونم فراموش کرده

ازنظرمن که هیچ اشکالی نداره

پیام بهش بده 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

نه اصلا شایداونم فراموش کرده ازنظرمن که هیچ اشکالی نداره پیام بهش بده 

دیشل گفتم بهش گفتم لازم دارم برام بفرست نوشت وایی یادم رفته بخدا روم سیاه میفرستم تا الان که هیچی 

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  
دیشل گفتم بهش گفتم لازم دارم برام بفرست نوشت وایی یادم رفته بخدا روم سیاه میفرستم تا الان که هیچی&nb ...

خب خوبه همین گفتی بزاربفهمه که توحواست هست

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز