2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

203 بازدید | 20 پست

بیشتر ترسم از طبیعی بخاطر اینه ک حس میکنم شکل واژن تغییر میکنه

اخه بچه ۳ کیلویی بخواد از واژن خارج شه مگه میشه ب حالت طبیعی واژن برگرده؟؟

و ازطرفی ترس از دردش دارم

اونایی ک زایمان طبیعی و سزارین انجام دادن بیایین تجربهاتو بگید

خانمایی ک سزارین کردن بگید ک ب انتخاب خودتون بود؟یامشکلی بود؟

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

من ک سز بودم ولی میتونی متخصص بری سر زایمان بعذش برات بخیه میزنه درست میشه واسه این میگم متخصص چون ازماما بیشتر بلده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا من اینقد گفتن تغیر میکنه تغیر میکنه .....ولی خیلی جالب اصلااا تغیر نکرده  

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

دردشم زیاده ولی وقتی ک صدای گریشو میشنوی همه چی یادت میره 😍

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
اتفاقاسزارین دردش بعدزایمانه  اونجاکه میان شکمتو فشارمیدن یابخیه هاش یاامپولی که به شکم میزنن

امپول ب شکم؟تاجایی ک شنیدم میگن برا بی حسی امپول ب کمر میزنن و همون موقه ک عمل تموم میشه یاقبلش میتونی ب دکتر یاداوری کنی ک قبل اینک بی حسیم بره شکممو فشار بده 

عریض ترین قسمت بچه سرشه .ک اونم استخوان های جمجمه ب علت بسته نشدن مغز و ملاج قابلیت لغزیدن روی هم و کمتر شدن عرض و مناسبتر شدن واسه زایمان میشه...هیچ کار خدا بی حکمت نیست عزیزم...

دلنگران وزن بچه نباش..عریضترین جاش مهمه ک اونم سرشه و ترتیب راحت تر شدن زایمان رو هم ک گفتم...

من بچم 2کیلوهه فقط دعا میکنم یکم دیگه وزن بگیره کی تو فکر تغیر واژنه فوقش میری عمل زیبایی میکنی دیگه ...

عمل زیبایی پول میخواد پول 😒