2777
2789
عنوان

کربلا

60 بازدید | 9 پست

چقدر دلم میخاد کربلا باشم خوش به سعادت اونایی ک اللن کربلاهستن یا بزودی میرن و تو مسیرن

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

💔😔

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرزومیکنم شما به زودی بری و به خواسته قلبیت برسی☺

اشک تو چشام جمع شد ینی واقعا میشه برم 😢

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
💔😔

الهی دورت بگردم انشالله قسمت شه تا اخر اربعین هممون مشرف شیم😢

اشک تو چشام جمع شد ینی واقعا میشه برم 😢

چرا نشه؟خدا ی بزرگ و مهربون روش های غافلگیرکننده برای براورده کردن ارزوها داره اصلا ناراحت نباش

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
الهی دورت بگردم انشالله قسمت شه تا اخر اربعین هممون مشرف شیم😢

ان شاالله🥀

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
چرا نشه؟خدا ی بزرگ و مهربون روش های غافلگیرکننده برای براورده کردن ارزوها داره اصلا ناراحت نبلش

الهی امین بهش توکل کردم امبدوارم یه راهی برام باز کنه که بریم تازگی هر دومون (منوهمسرم)خیلی بی تابیم برای کربلا مشکل مالی نداریم ها ولی انگار قسمت نیست البته به تازگی مشهد بودیم

خوب چرا بربن دیگه.زود برین دنبال پاسپورت و ویزا .خودتون قدم بردارین

اخه میخایم خونه درست کنیم بعد باغمون هم از چندردز دبگ شروع میشه