2777
2789

چقدر ناز هس تیپشون 😍

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

💥تنوع بی نظیر از جدیدترین مدلهای روز با قیمت استثنایی بدون واسطه💥

فروش اینترنتی

💎کیفیت را ارزان بخرید💎

✔هزینه ارسال ۱۰ تومن به کل کشور✔

🛍👗👚👛👜👠👡🛍

ارتباط با ادمین

@mina65657

کانال کدرهگیری 💌🚚

@kodearzaniminooo

آی دی کانال 

@arzaniminooo

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مدل شلوارش تو حلقم خخخ

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
بسیار خز و جلف هستش. چقدر علایق مردممون عوض شده که به همچین تیپهایی میگن ناز😔

اره خوب همه چیز عوض شده

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
مانتوش قشنگه.. ولی بد ست کرده..

ولی بازم خوشگله

برا مهمونی جالبه ولی تو خیابون یجوریه

😂اره ولی خوب دیگه الان لباس خونگی مهمونی فرق نداره کلا بی.حجابی جامعه را برداشته