.
من چند سالی استاد اشنایی پیدا کردم و همون اول یادمه که من به حال بد و ناامیدی برخورد کردم و درخواستی کردم تو یه کانالی ویس استاد گذاشتن و پلی کردم و گوش کردم یعنی از این رو به اون رو شدم انقدر انگیزه و ذوق پیدا کردم که نگو بعد سرچ زدم کانال استاد پیدا کردم و از اون موقع تا الان فقط با ویسای ایشون زندگی پیش میبرم . من انقدر مانع ذهنی زیاد داشتم که نگو که اصلا نمیتونستم تکون بخورم هیچ کاری انجام نمیداد پر از شک ،ترس ،استرس ، مانع ذهنی مخفی تو ذهنم که خودمم نمیدونستم من همه افشاها و لایو های استاد گوش کردم و جذبای کوچولویی داشتم
🔹 مثلا یه چیز هوس میکردم چه تو خونه چه محل کار برام فراهم میشد خیلی سریع حالا فقط خوراکی نبود چیزای کوچیک دیگم بود که همینا بهم انرژی انگیزه میداد
🔹 بعد دوره تله پاتی و کتاب فراسو جذب کردم من پولشون نداشتم اما به راحتی جذب کردم و باتخفیف تهیه کردم ، خب خلاصه علاوه بر حال دل خوب و انرژی مثبت و اعتماد به نفس بالا
🔹من دوره نقاشی جذب کردم که قبلا اصلا نمیتونستم فکر میکردم باید پول خیلی زیادی داشته باشم اما باهزینه کم تونستم و
🔹 خونه دلخواه و محل مورد علاقه جذب کردم همونجور که میخواستم بیرون پنجره اتاقم درخت و باغچه بزرگ داره و ادمای خوب و مناسب تو محلمون هستن و قبلا اینجور نبود ،،و
🔹 شغل مورد علاقم جذب کردم ،
🔹و ازدواج کردن برادرم جذب کردم ،
🔹اتاق مورد علاقم با کلی وسیله نو و قشنگ جذب کردم و کلی ارامش ،و پارک نزدیک خونمون که انقدر خوش انرژی و خلوت خوبه جذب کردم
🔹 هرچی دلم بخواد راحت میخرم از جمله لباس و لوازم ارایش و ...
و الان دارم بیشتر روی خودم جدی تر کار میکنم تازه من قبلا زیاد کار نمیکردم فقط گوش میکردم
و اینکه شما هم از کوچیک شروع کنید مطمعن باشید اصلا شک نداشته باشید
حرفای استاد همش همش درسته شما باید باور کنید خدا همه چیو برامون قرار داده این شمایید که باید باور کنید قدم بردارییید عاشقتونم کسسی خاست بدونه تله پاتی اصلا چیه و چطوریه بهتون پیشنهاد دارم حتما این دوره رو درکانالشون ببینید
پشتیبانی رایگان هم دارن ۶ ماهه
۰۹۱۲۰۶۴۳۸۹۲