2777
2789

باید چاکراهات اول پاکسازی بشه

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کانال رو از اول بخون ، تمرینات منظم داره، باید طبق اصول انجام بدی 

اگه تمرینات خوب باشه حس ششمت قوی میشه ، تمرکز رو کارها ، استرس کم میشه ، هر روز انرژی داری ...

تله پاتی هم قسمتی از ایناست، میشه با تله پاتی اجسام رو جابجا کرد، ذهن خوانی داشته باشی 

گروه هم داره که میتونی از استادش سوال کنی 

@sepanta_armeity

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
.

من چند سالی استاد اشنایی پیدا کردم و همون اول یادمه که من به حال بد و ناامیدی برخورد کردم و درخواستی کردم تو یه کانالی ویس استاد گذاشتن و پلی کردم و گوش کردم یعنی از این رو به اون  رو شدم انقدر انگیزه و ذوق پیدا کردم که نگو بعد سرچ زدم کانال استاد پیدا کردم و از اون موقع تا الان فقط با ویسای ایشون زندگی پیش میبرم  . من انقدر مانع ذهنی زیاد داشتم که نگو که اصلا نمیتونستم تکون بخورم هیچ کاری انجام نمیداد پر از شک ،ترس ،استرس ، مانع ذهنی مخفی تو ذهنم که خودمم نمیدونستم من همه افشاها و لایو های استاد گوش کردم و جذبای  کوچولویی داشتم

🔹 مثلا یه چیز هوس میکردم چه تو خونه چه محل کار برام فراهم میشد خیلی سریع حالا فقط خوراکی نبود چیزای کوچیک دیگم بود که همینا بهم انرژی انگیزه میداد

🔹 بعد دوره تله پاتی و کتاب فراسو جذب کردم من پولشون نداشتم اما به راحتی جذب کردم و باتخفیف تهیه کردم ، خب خلاصه علاوه بر حال دل خوب و انرژی مثبت و اعتماد به نفس بالا

🔹من دوره نقاشی جذب کردم که قبلا اصلا نمیتونستم فکر میکردم باید پول خیلی زیادی داشته باشم اما باهزینه کم تونستم و

🔹 خونه دلخواه و محل مورد علاقه جذب کردم همونجور که میخواستم بیرون پنجره اتاقم درخت و باغچه بزرگ داره و ادمای خوب و مناسب تو محلمون هستن و قبلا اینجور نبود ،،و

🔹 شغل مورد علاقم جذب کردم ،

🔹و ازدواج کردن برادرم جذب کردم ،  

🔹اتاق مورد علاقم با کلی وسیله نو و قشنگ جذب کردم و کلی ارامش ،و پارک نزدیک خونمون که انقدر خوش انرژی و خلوت خوبه جذب کردم

🔹 هرچی دلم بخواد راحت میخرم از جمله لباس و لوازم ارایش و ...

و الان دارم بیشتر روی خودم جدی تر کار میکنم تازه من قبلا زیاد کار نمیکردم فقط گوش میکردم

و اینکه شما هم از کوچیک شروع کنید مطمعن باشید اصلا شک نداشته باشید

حرفای استاد همش همش درسته شما باید باور کنید خدا همه چیو برامون قرار داده این شمایید که باید باور کنید قدم بردارییید عاشقتونم ‍‍ ‍ ‍ ‍ کسسی خاست بدونه تله پاتی اصلا چیه و چطوریه بهتون پیشنهاد دارم حتما این دوره رو درکانالشون ببینید 

پشتیبانی رایگان هم دارن ۶ ماهه

۰۹۱۲۰۶۴۳۸۹۲