2821
2789
عنوان

🙏التماس دعا🙏

43 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیزم روز جمعتون بخیر،عزیزان من نزدیک چهار سالی هست برای حاجتی که داشتم کلی دعا کردم چله گرفتم نذر و نیاز کردم و حالا فردا اگه به لطف خدا مسئله ای که هست حل شه به حاجتم میرسم ازتون خواهش میکنم هرطوری که خودتون دوست دارین برام دعا کنین انشالله به لطف خدا و دلهای پاک شما به خواسته امون برسیم.منم برای حاجت شما صلوات میفرستم.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اگر حاجتت خداپسند باشه انشالله حل بشه برات صلوات فرستادم💋

مرسی عزیزم،الهی امین💐

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلامت باشین🌷

من 3مرتبه آیت الکرس خوندم برات     انشالله به حاجتت برسی

ممنونم عزیزم لطف کردین🌹

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792