2777
2789
عنوان

🙏التماس دعا🙏

42 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیزم روز جمعتون بخیر،عزیزان من نزدیک چهار سالی هست برای حاجتی که داشتم کلی دعا کردم چله گرفتم نذر و نیاز کردم و حالا فردا اگه به لطف خدا مسئله ای که هست حل شه به حاجتم میرسم ازتون خواهش میکنم هرطوری که خودتون دوست دارین برام دعا کنین انشالله به لطف خدا و دلهای پاک شما به خواسته امون برسیم.منم برای حاجت شما صلوات میفرستم.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر حاجتت خداپسند باشه انشالله حل بشه برات صلوات فرستادم💋

مرسی عزیزم،الهی امین💐

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلامت باشین🌷

من 3مرتبه آیت الکرس خوندم برات     انشالله به حاجتت برسی

ممنونم عزیزم لطف کردین🌹