2777
2789
عنوان

تو عقد باردارشدم... ولی بچمو نگهش داشتم ......

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 39 پست

اصن مگه میشه😑

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از ترسیدن از حرف مردم، اونا بالاخره میفهمن و حرفم درمیارن، اگه الان بچه دار نمیشدی و میذاشتی۴-۵ سال دیگه هم یه جور حرف درمیوردن. همونجوری که الان فامیلای من از یه ماه بعد عروسی تا الان که۳ سال گذشته هر وقت منو میبینن میپرسن باردار نشدی؟  

مهم نباشه برات ، مهم اینه خودت  و شوهرت راضیین،حالشو ببر فقط . دنیا دو روزه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

موضوعت تکراریه عزیزم.یکی بود قبلا تاپیک میزد حامله ام مادر شوهرم گفته بزا بده من نگهش میدارم نمیگیم تو عقد حامله بودی.مامانشم تا ماه نهم نفهمید دخترش حامله است ،شکمشم اصلا گنده نبود!!!!

بعدا گندش دراومد دروغ میگفت

خدایا شکرت   

قدیم عقد بود تمام همون موقعه ام عروسی میگرفتن

بعد ها بخاطر مخارج زیاد اومدن ما بین عقد و عروسی یه فاصله ای انداختن 

ولی بخدا هنوز هنوز عقد همون عروسی به حساب میاد 

عروسی فقط یه جشن مسخره است 

شما بعد از عقد برای هم شدین 

اون بچه ، بچه شرعی و قانونی شماست ، پس هیچ کسی حق دخالت این که بچه شما رو کی ببینه و کی نبینه رو نداره

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه رو چرا قایم کردین مگه وارث عیرقانونی تاج و تخته که  ماجرا رو امنیتی کردین؟😂😂

آخرش که میبیننش 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بچه رو چرا قایم کردین مگه وارث عیرقانونی تاج و سلطنته که  ماجرا رو امنیتی کردین؟😂😂 آخرش که چ ...

هیچی میگن از تو لپ لپ در اومده حتما

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اخه عقد کردی اتفاقیه که افتاده وقتی عروسی گرفتی رفتی خونه خودت بچت بدنیا اومده دیگه کسی اینهمه حساس نمیشه که اصلا پشت سرتم بزار حرف بزنن مردم خیلی حرفا میزنن گناه که نکردی گناه این بود که طفل معصومو از بین ببری.

برا کار حلالت خجالت نکش بخاطر بچت شجاع باش و به همه راستشو بگو عکس العملشون به هیچ جات نباشه

فک نکنم مشکلی داشته باشه اخه تاکی باید ادامه داشته باشه واسه شماتنها ک پیش نیومده

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

ممنون دوستان عزیز نظراتتون بهم دلگرمی داد آرامش گرفتم.... 

ولی واقعا نمیدونم چیکارکنم بچم داره رشد میکنه و....

ی وقتایی باخودم میگم دست شوهرمو بگیرم با بچم برم خونه عمه ها وعموهام... من ترسی ندارم فقط خواهرم میگ اگ بری تحویلت نمیگیرن ..تو آبرومون بردی

شما خلاف شرع نکردی شوهر شرعی و قانونیتون بوده و الان به راحتی میتونید برید خونه هاشون

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...