بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا شما هیچ تلاشی نکنی برای بیدار شدنت، نه ساعت بزاری نه به کسی بسپاری.
قضا شدن نماز صبح رزق و روزی رو کم میکنه
اگر کار خیلی مهم یا قرار کاری یا دوستانه مهمی داشته باشی هم خواب میمونی؟
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
خوب من کلی ادم میشناسم که اصلا نماز نمیخونن ولی همیشه هم دعاشون مستجاب شده خدا را شکر کلی هم خوشبخ ...
جواب این سوالتون رو خدا 1400 سال پیش توی قران داده، اونا رو خدا به حال خودشون رها کرده و اونقدر بهشون داده که مشغول باشن
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
خوب من کلی ادم میشناسم که اصلا نماز نمیخونن ولی همیشه هم دعاشون مستجاب شده خدا را شکر کلی هم خوشبخ ...
نمیشه گفت مستجاب نشدن دعاها فقط دلیلش قضا شدن نمازاته، من و شما که حکمت کار خدا رو نمیدونیم. اما حدیث داریم که نماز اول وقت موجب براورده شدن حاجات میشه. این دو تا عکس همن دقیقا. رابطه علت و معلولشون فرق میکنه. مقایسه کردن این دو تا مورد با هم اشتباهه