2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیزایی میشنوم تو این سایت😑😑ول کنین بابا.خودتونو همونجوری که هستین بپذیرین تا بقیه هم بپذیرنتون

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

نه مگراینکه کچل کنی جلوموهاتو که دورنگ میشه وزشت..

اگر پیشونیت مدل سیب هست مبتونی قسمت مثلث سیبت رو برداری بلندترمیشه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

واقعا پیشونی هم دستکاری میکنن ؟ 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
چه چیزایی میشنوم تو این سایت😑😑ول کنین بابا.خودتونو همونجوری که هستین بپذیرین تا بقیه هم بپذیرنتون

وقتی فقط میتونم موهامو دوحالت بدم یا بزنم بالا یا بهشون یه مقدار پف بدم اعصابم بهم میریزه.منم دلم میخواد موهامو مثل بقیه ببندم ولی اصلا به چهرم به خاطر پیشونی کوتاه نمیاد. 

میشه بیشتر توضیح بدین.من صورتم گرده و پیشونیم کوتاه.

میگم اگر پبشونیت مدلت قلبه....

.موهاشولیزرکن صاف بشه ...اون قسمته بالاش رو...

اینطوری بلندتربنظرمیاد

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙