2777
2789
اره اونم به شوق بستنی منتظره عمله😂😂😂

عزیزم😂 عاشقشونم که با هر چیزی شاد میشن😂

انشاا... برای شمام عمل راحتی باشه و زودی خوب بشه نخود کوچولو

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
لوزه داره.زود به زود سرما میخوره اذیت میشه

اوکی

آخه دکتر به دختر منم گفته بود عمل 

ولی بردم پیش یه دکتر دیگه گفت نیازی به عمل نیست دارو داد حالتهاش برطرف شد

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پسرم رو عمل کردم ی سال پیش ..دو سه روز اول ک از ترس هیچی نمی‌خورد ..به زور با سرنگ داروهاشو می‌دادم دو سه روزه فقط در روز سه چهار تا سرنگ آب میوه بعد اون دیگ کم کم سوپ و بیسکویت بانررم و ایکس میکردم می‌دادم بعد ک ترسش ریخت دیگ کم کم شروع کرد به بستنی خوردن پسر من عاشق بستنی بود اما بعد ک عمل کرد تا سه چهار روز لب به بستنی نزد ..بیشتر از درد ترس داشت نکنه چیری بشه 

پسر منم دیگ چون لوزه داشت نفسش نمیومد سرما می‌خورد دعفونتش با ی شیشه چرک خشک کن برطرف نمی‌شد و عفونتش موندگار می‌شد دکتر گفت عمل ،دیگ آخرت قبل عمل نفسش تو خواب می‌گرفت بیچاره خیلی لوزه اش بزرگ همش خووور پف بودش

اهان باشه ممنون

فقط به دکتر بگید قرص ارامبخش ۴.۵ساعت قبل قبل عمل بدین بچه که اصلا استرس نداشته باشه اخه سخته امدم با پا خودش بره تو اتاق عمل قرص بخوره اصلا حالیش نمیشه کجا میره فقط دنبال جاس که بخوابه بدون استرس