خانوما شوهرم واقعا ادم خوبیه وقتی خونس و دوتایی هستیم خیلی هوامو داره و بهم توجه میکنه قربون صدقم میره ...ولی بعضی جاها مثلا میریم روستا خونه پدرشوهرم اینا منو یادش میره و زیاد بهم توجه نمیکنه الانم رفته روستا انگور بچینه بهش زنگ زدم ببینم کجاست و چیکار میکنه خیلی سرد حرف زد فک کنم دورش شلوغ بود ولی خب نمیتونست بره یکم اونطرف تر باهام راحت حرف بزنه و حال منو بچشو بپرسه؟😢
بعضی از خانواده های قدیمی اینکه پسر رفتار محبت امیز با زنش داشته باشه یا قربون صدقه بچه ش بره رو بی احترامی میدونن
مثلا از خیلیا شنیدیم میگن ما جلو بابامون بچه مونو بغل نمیکردیم. و این احترام محسوب میشد.
سخت نگیر
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وابسته نباشین. دور میشید بدتر. بخدا ازدواج یعنی اینکه دو نفر با هم ب رشد چرخه نسل و رسیدن ب اهداف انسانیت هست. این آویزون بازیا چیههه؟! برای خودتون شخصیت محکم داشته باشین
همشون همینطورن من با سرکارش مشکل ندارم ولی برای جلو خانوادش باهاش صخبت کردم بهتر شده.....بهش بگو چکارا بکنه..شاید بلد نباشه...شوعر من خونه مامانش اینا چند متری من مینشست تو خونه مثل شما قربون صدقه ها...یا شبا جدا میخوابید منم حرصم میگرفت چند بار گفتم بهتر شده الان