2777
2789
عنوان

دوستم فوت کرده

6938 بازدید | 202 پست

بچه ها دوست صمیمیم فوت کرده. چند روزه حالم خیلی بده نمیتونم از فکرش در بیام. خیلی دختر خوبی بود. خیلی همو دوست داشتیم.تو اوج جوونی از دنیا رفت. میدونم جاش خوبه واقعا انسان خوبی بود آزارش ب کسی نمیرسید همه از دستش راضی بودن. مامانش و خاله هاش میگفتن روز قبل اینکه از دنیا بره میگفته ی عده آدم با لباس سبز اومدن دورم نشستن(مریض شده بود) . ولی من نمیتونم اروم بگیرم. ماهمه درد و دلامون باهم بود وقتی یاده آرزوهایی ک داشت میفتم وقتی یاد خنده هاش، شوخیاش، مهربونیاش،  یاده ذوقی ک واسه دخترش و ایندش داشت میفتم حالم بد میشه.  چیکار کنم اروم بگیرم. تروخدا واسه شادی روحش فاتحه بخونید 😔 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدابیامزدش😭

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

خدا رحمتش کنه.عزیزم فعلا درگیرش میمونی اما چون دنیا کثیف تر از این حرفهاست یه جوری فراموش میشه که انگار اصلا وجود نداشته.یکم زمان لازمه

کاربر شیمپک هستم.فعلا با این کاربری فعالم.گفتم که دوستام بدونن هستم هنوز