2777
2789
عنوان

از سوتی های که تا حالا دادین بگین

316 بازدید | 32 پست

از سوتی ها بگین

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

خواسم وارد جایی بشم...موبایلو دم در تحویل میگرفتن..گف همراه داری گفتم بله....0911

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روم نمیشه  

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
الانه که گ.ز.و.ها پیداشون بشه

اخ گفتیییییییی  

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
خواسم وارد جایی بشم...موبایلو دم در تحویل میگرفتن..گف همراه داری گفتم بله....0911

تا یه ماه اونطرف پیدام نشد بد ضایع شدم۰😂حالا سربازم بود میگف دختره چ رویی داده ...داره شماره مید😑ه

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    

یبار استرس داشتم دنبال خودکار بودم ک اسممو بنویسم بالا برگه... جلو چش استاد بی نهایت جدی و تخسمون دست کردم تو کیفش و غر میزدم ک په کو این خودکار بیصاحاب

یه لحظه دیدم کیفه کیف من نیس 

و رو صندلی استاده

قیافه من👀👀

قیافه استاد🧐🤬 بم گفت راحتی ؟؟؟ 

چند روز پیش چند تا پسر داشتن راجب من حرف میزدن یکیشون اومد کنارم نشست منم یهو بلند شدم خوردم به یه آقا از خجالت آب شدم ولی ظاهرم حفظ کردم اون چنتا بیشعورم خندیدن😥😣

کوه میباید بود کاه بودن ننگ است

یه بنده خدایی اومده بود دنبال من گفت ماشینم فلان جا پارکه خانومم هم داخلشه منم چون قبلا ماشینشو دیده بودم میدونستم چیه

رفتم سمت ماشین دیدم یه خانمی داره درو باز میکنه منم دسگیره در عقبو گرفتم قفل بود چندبار تلاش کردم اما نشد

خانومه هم با تعجب منو میدید یهو همون بنده خدا با خنده گفت ماشین من این رنگی نیست خانوم    

ماشین من بالاتر پارکه  

هیچی دیگه سینه خیز تا ماشینش رفتم  

بنده خدا گقته چقدر این دختره خنگهههههههههههههههههه  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

یبار رفتیم پبتزا بخوریم شیشه ورودی خیلی تمیز بود منم حواسم به پسرم بود یهو با کله رفتم تو شیشه😂😂😂همه برگشتن نگاه کردن دیگه روم نشد برم تو برگشتم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

استاد داشت عربی درس میداد رسید ب اخر جمله خوندماشاءالله منم سرم توگوشی بود یهو بلند گفتم ماشالله به جونت

من😨

استاد😐

بچه ها😂

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.