گالری_گیفت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 6 عنوان گیفت عروسی 135 بازدید | 8 پست سلام خانماداخل اینستا به پیج دارم نمونه کارای گیفت برای عروسی و حنابندون و... گذاشتمهر کسی دوست داشت بهم پیام بده آدرس پیج رو بهش بدم 1398/07/05 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noheart عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2949 عزیزم خب آیدی پیجتو بزار تا بریم ببینیم در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
گالری_گیفت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 6 عزیزم خب آیدی پیجتو بزار تا بریم ببینیم گفتم ممکنه حذف کنن بگن تبلیغ هست برای این نذاشتم
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12347 تو تل کانال نداری من اینستا ندارم؟ قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
گالری_گیفت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 6 تو تل کانال نداری من اینستا ندارم؟ نه متاسفانهتل گرام برام عکسا رو لود نمیکنه
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12347 نه متاسفانه تل گرام برام عکسا رو لود نمیکنه 🤕 قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.