بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم گیر یه نانجیب افتادم خودم بتنهایی و بامشورت وکیل تلفنی تونستم سرازکارش دربیارم که بیسترازین ضررنکنم وهرچی بلدم به کسیکه احساس میکنم ممکنه گول بخوره یادمیدم
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
عزیزم یه چیزی خوندی دویدی ها؟؟ باید حتما برن از بانک بریزن و زیرش هم بنویسن که بابت مهریه هستش!!! او ...
باشه شما برو مهرتوببخش من باوکیل صحبت کردم گفت این چیزها محرمانه هست ویاد مردم نمیدن وگرنه سنگ روسنگ بند نمیشه ولی اگر انجام بشه زن کلا بیحق وحقوقه
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن