2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 57 پست
اره عزیزم همه قانون هست همه جا بنفع مردهاست اونقدر مانوربرای دورزدن مهریه هست حالا انگاردارن شاخ قول ...

اره واقعا.یه سیب روکه میندازی بالا هزارچرخ میخوره که بیفته زمین.

معصوم فقط امامابودن

حالا لازم نیست حتما قانونی ببخشی والا همینکه خانمی از مردی تقاضای مهریه نمیکنه با اینکه حقش هست خود ...

آره اصلا نمیصرفه تا اونجا برم😅

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم عکس حق طلاقتو ببینم.اسماشونو خط بزن وبزار

چرااا باید همچین کاری بکنم آخه؟!! 😲😲

چی رو میخوای ثابت کنی دقیقا؟! 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

خیییلی دمت گرم.....ببخشید حقوق خوندین؟

نه عزیزم گیر یه نانجیب افتادم خودم بتنهایی  و بامشورت وکیل تلفنی تونستم سرازکارش دربیارم که بیسترازین ضررنکنم وهرچی بلدم به کسیکه احساس میکنم ممکنه گول بخوره یادمیدم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
یه چیزدیگه هم هست که مردها پول توحساب زن میریزن وازطریق دیگه برداشت میکنن هیچ ردی نمی مونه بعدش ادعا ...

عزیزم یه چیزی خوندی دویدی ها؟؟ باید حتما برن از بانک بریزن و زیرش هم بنویسن که بابت مهریه هستش!!! اونقدر هاهم کشکی نیست 😂

عزیزم یه چیزی خوندی دویدی ها؟؟ باید حتما برن از بانک بریزن و زیرش هم بنویسن که بابت مهریه هستش!!! او ...

باشه شما برو مهرتوببخش من باوکیل صحبت کردم گفت این چیزها محرمانه هست ویاد مردم نمیدن وگرنه سنگ روسنگ بند نمیشه ولی اگر انجام بشه زن کلا بیحق وحقوقه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خب مینویسه دیگه😐😐خانوم ازکجامیخوادبفهمه

خانوم شک نمیکنه که چرا همش میره بانک پول واریز میکنه؟ انقدر سیب زمینی تشریف داره؟ 

راه کلک زدن زیاده 

باز هم تاکید می‌کنم جای اینکه همه ترفندهارو یاد بگیرید. ترفند پیدا کردن آدم مناسب رو یاد بگیرید!