2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 57 پست
کارعاقلانه ای نیس هیچ مردی دور این گذشتو نمیدونه و ... هرچی بخوادپیش میاد

گذشتی در کار نیست. من مهریه رو قبول ندارم. وقتی داری با یکی زندگی میکنی باهم تلاش میکنین باهم به دست میارین دیگه این بازیا چیه من نمی‌فهمم. چندتا زندگی نابود شده که مثلا خانومه مقصر بوده آیا مثلا مرده گناه نداشت؟ هم مهریه بده هم زندگیش گند بکشه؟! 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه جهیزیه ام کامل مامانم برام گرفت با اینکه رسم نداشتیم.مهریه ام رو که خواستم ببخشم خواهر شوهرهام میگفتن نکن اینکارو ولی من این اعتقاد رو دارم اگه منو نخواد میذاره میره حالا چه مهریه باشه چه نباشه مهر از نظر من اونه خودش چیزی بهم بده البته فعلا نداره ولی میدونم داشته باشه کم نمیذاره چون همین الانش هر حقوقی که داره برای خونه زندگی داره خرج میکنه 

نمیگم گل و بلبلیم با هم ولی زندگی رو میدون جنگ نمیبینم

یه روزی به حرفم میرسید

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
تازه جهیزیه ام کامل مامانم برام گرفت با اینکه رسم نداشتیم.مهریه ام رو که خواستم ببخشم خواهر شوهرهام ...

منم همینو میگم. نمیدونم چرا خانوما حرف از برابری حقوق میزنن اما همیشه تو این چیزا که به نفعشون نیست کنار میکشن.اگه فکر می‌کنید که مهریه رو ببخشی طرف کلی بلا میتونه سرت بیاره پس کلا زندگیت به هیچ درد نمیخوره. کسی که بخواد اذیتت کنه تو جامعه مرد سالار کاملا راحت میتونه. پس جای صلاح! مردتو درست انتخاب کن

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

نمیدونستم از اینجور ادما بازم وجود داره      

حالا بدون 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

این اعتقاد منه دیگه اگه مهریه رو نمیبخشیدم یعنی زندگیم تضمین میشد شوهرم اگه هر اخلاق بدی داره میذاره کنار؟؟؟

اتفاقا مهریه که نباشه وقتی میمونه و خلاف نمیکنه یعنی موندگاره تو این زندگی 

خب توکه زندگیت خداروشکر روبراهه چرامیخوای ببخشی پس...توکه چیزی زندگیتو نمیلرزونه وبه مهریه ام اعتقادی نداری انگار که اونم نیست واست دیگه....فکرته که مهم نه اون کاغذ

میخوای به همسرت ثابت کنی مهرو علتقتویابه دیگران که بدون مهرم همسرت همه جوره عاشقته😉

پس همسرتم حق طلاقو بده که عشق اونم ثابت بشه

نه بابا...دمت گرم گفتی نمیدونستم

اره عزیزم همه قانون هست همه جا بنفع مردهاست اونقدر مانوربرای دورزدن مهریه هست حالا انگاردارن شاخ قولو میشکونن سالی یه سکه میدن اونوقت موقع جهاز خودشونو ننه شون طلبکارن و بادیگران مقایسه میکنن مهریه قانون خداست وبراساس اون عقد جاری میشه اگر بد بود خدانمیزاشت الکی تریپ فداکارانه برندارین که نابودمیشین اگرزندگی میکنین که فقط یه اسم توعقدنامه است اگرم طلاق میگیرین حق شرعی تونه مردها راحت بعدش ازدواج میکنن این زنه که هر نره خری بعدش بخودش اجازه میده بیاد خواستگاری اما مرد طلاق بده دخترزیر۲۰ سالم میتونه بیگیره اونموقع جگرتون آتش میگیره ازینهمه ظلم وبی رحمی خودتونو ارزون نفروشین که خدای نکرده با بخشیدن مهریه یه وقت دست یه هرزه رو میگیره میاره جلو چشاتون میگه مهریه نداری گم شو برو حالا برو شکایت کن حالا برو جهازتو جمع کن خونه بابات نه حقی نه حقوقی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
بله این مهم ترین دلیله که مرد هر غلطی که دلش خواست نکنه.من نظر شخصی خودمو گفتم زندگی شماست

عزیزم من اصلا نمیخوام اعتقادم رو به کسی تحمیل کنم. اما حرف شما اصلا منطقی نیست الان دیگه دادگاه بیشتر از 100سکه نمیده و اونم اگه طرف نداشته باشه قسط بندی میکنن. اگه زندگی خراب بشه مهریه فقط باعث کش آوردنش میشه.... 

عزیزم اگه در این حد به شوهرم اعتماد نداشته باشم چرا دارم باهاش زندگی میکنم؟! این مهریه چرا انقد برای ...

حالا لازم نیست حتما قانونی ببخشی

والا همینکه خانمی از مردی تقاضای مهریه نمیکنه با اینکه حقش هست خودش یجور بخشش هست

لازم نیست حتما پاشی بری اون شهر تو محضر ببخشی

نه بابا...دمت گرم گفتی نمیدونستم

یه چیزدیگه هم هست که مردها پول توحساب زن میریزن وازطریق دیگه برداشت میکنن هیچ ردی نمی مونه بعدش ادعا میکنن درطول زندگی کم کم مهریه رو بحساب زن دادن  لطفا درگوگل این عبارتوبزنین کلک مردان حقه باز برای دورزدن مهریه همه تون بخونین بعدشم قوانین حبه در ازدواج چشاتونوبازکنین اینقدرم الکی دل نسوزنونین چرااونا نمیان مهریه رو بیشتر کنن اما ما ببخشیم؟

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خب توکه زندگیت خداروشکر روبراهه چرامیخوای ببخشی پس...توکه چیزی زندگیتو نمیلرزونه وبه مهریه ام اعتقاد ...

من اصلا نمیخوام شوهرم بفهمه چون اصلا بفهمه ناراحت میشه میگه چرا اینکارو کردی. میخواستم ببینم راهی هست ک بفهمه یا نه. در ضمن حق طلاق رو همون اول داد بهم اونم بدون این بود ک بخوام.