2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 57 پست
چون از اولشم اعتقادی به مهریه نداشتم و ندارم🤨

اره وقتی گفت طلاقت میدم یاسرت هوو اورد جمع کن برو  چطور اونا به جهیزیه اعتقاد دارن به مهریه میرسه اینحرفها میشه کسیکه جهازمیاره مهریه شونمیبخشه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
نکن اینکارو..دیونه نشو.نزار فردا یه لگد بهت بزنه و بره یکی دیگه رو بگیره با خیال راحت

عزیزم اگه در این حد به شوهرم اعتماد نداشته باشم چرا دارم باهاش زندگی میکنم؟! این مهریه چرا انقد برای خانوما سپر بلا شده. اگه مهریه بخواد جلوی خراب شدن زندگی رو بگیره که باید در زندگی رو گل گرفت! 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بنظر شما پایبندی یه مرد به زندگیش ترس از مهریس؟ اگه این دلیلش باشه که همون بهتر که نباشه

بله این مهم ترین دلیله که مرد هر غلطی که دلش خواست نکنه.من نظر شخصی خودمو گفتم زندگی شماست

بله این مهم ترین دلیله که مرد هر غلطی که دلش خواست نکنه.من نظر شخصی خودمو گفتم زندگی شماست

نظرتون محترمه ولی همه مردا اینجوری نیستن عزیزم😊

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
اره وقتی گفت طلاقت میدم یاسرت هوو اورد جمع کن برو  چطور اونا به جهیزیه اعتقاد دارن به مهریه میر ...

خخخخ مگه شما خبر داری به چی اعتقاد داره. روز اول ک اومدن خواستگاری گفتن هرچی تونستین جهیزیه بزارین چیزهایی که ضروری ن بیشتر نتونستین هم هیچ ایرادی نداره جهیزیه رو کاملا مساوی خریدیم! بعد شما کدوم زندگی رو دیدی که مهریه نجاتش بده؟ اون آیا اسمش زندگیه دیگه؟ 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

آخه یه شهر دیگه هستش دفترخونه. اینجوری سختم میشه. همینجوری کشکی. چون اون بدون اینکه من بگم و بخوام خ ...

میدونیکه موقع طلاق هرچی بنام زن باشه حبه حساب میشه و مرد میتونه اززن پس بگیره؟ این قانونهارو مردم عادی نمیدونن بزن تو گوگل بخون خام نشو زن تنها چیزی که میتونه به عنوان حقوق بگیره فقط مهریه است باورنمیکنی بزن گوگل بنویس قانون حبه برات قشنگ روشن میکنه حواستو جمع کن مرد میتونه گول بزنه خونه بنام کنه مهروکه بخشیدی بعدش ادعای حبه کنه ازت پس بگیره اینجوری کیش ومات میشی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
عزیزم اگه در این حد به شوهرم اعتماد نداشته باشم چرا دارم باهاش زندگی میکنم؟! این مهریه چرا انقد برای ...

لایک داری👍👍👍👍👍👍👍👍👍🥰🥰🥰🥰🥰

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
عزیزم پس کار خوبی میکنی منم مهریه ام رو بخشیدم

بالاخره یه هم فکر پیدا شد دیگه داشتم فکر میکردم از یه سیاره دیگه اومدم😂

خخخخ مگه شما خبر داری به چی اعتقاد داره. روز اول ک اومدن خواستگاری گفتن هرچی تونستین جهیزیه بزارین چ ...

لروبکن منتظر عواقبشم باش ما خیرتومیخوایم 

میدونیکه موقع طلاق هرچی بنام زن باشه حبه حساب میشه و مرد میتونه اززن پس بگیره؟ این قانونهارو مردم عا ...

حق و حقوق چی آخه! وقتی یه زندگی ب سرانجام نرسه مهریه میخواد نجاتش بده؟!اینارو میدونم شما فیلم عرق سرد و دیدی؟ قشنگ اگه بخوان میتونن بکوبند زمین بلند نشی. ولی مهمه که با کییی ازدواج میکنی

همشون یه جورن شک نکن    

لطفا همه رو با یه چوب نزنید .من مطمئنم اگه مهریمو هم ببخشم یه پولی هم به شوهرم بدم بگم برو زن بگیر عمرا نمی ره زندگی که پایش رو مهریس بی نهایت سسته البته قصد جسارت ندارم

حق و حقوق چی آخه! وقتی یه زندگی ب سرانجام نرسه مهریه میخواد نجاتش بده؟!اینارو میدونم شما فیلم عرق سر ...

فعلا نفست گرمه بروانجام بده