2777
2789
عنوان

مهریه

689 بازدید | 57 پست

دوستان کسی میدونه برای بخشیدن مهریه باید چیکار کرد و از کجا اقدام کرد؟ طول میکشه؟ و اینکه آیا شوهرم باید باشه حتما؟ 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

چرااینکارومیخوای بکنی؟ خودتو خلع صلاح نکن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ایثار و از خودگذشتگی عظیمی

کارعاقلانه ای نیس هیچ مردی دور این گذشتو نمیدونه و ... هرچی بخوادپیش میاد

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
چرا باید ببخشی اونوقت

چون از اولشم اعتقادی به مهریه نداشتم و ندارم🤨

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

باید بری محضری که عقد کردی ی نامه میده برای دفتر اسناد رسمی آره هر دو باید امضا کنین ی روز اگه مدارک ...

آخه یه شهر دیگه هستش دفترخونه. اینجوری سختم میشه. همینجوری کشکی. چون اون بدون اینکه من بگم و بخوام خونه ای که انقد براش زحمت کشید رو زد به نامم

نکن اینکارو..دیونه نشو.نزار فردا یه لگد بهت بزنه و بره یکی دیگه رو بگیره با خیال راحت

یعنی بنظر شما پایبندی یه مرد به زندگیش ترس از مهریس؟ اگه این دلیلش باشه که همون بهتر که نباشه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم