2777
2789

عزیزم اگه تنبلی تخمدان داری وشوهرتم مشکلی نداره ..این آمپول هاروبندازدور فقط ورزش ورژیم داشته باش حتی اگه چاق نیستی..من ۵دوره زدم هیچ اثری نداشت

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

من انقدر کلومفین و لتروزول خوردم

لعنتی ها برام جواب ندادن

من روزهای 13 و 14 اگر اشتباه نکنم اچ سی جی میزدم

روز 12 هم اچ ام جی 

یادم رفته

خیلی وقته که درمانو کلا قطع کردم

آخه نتیجه ای برام نداشت جز درد شدید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برامنم نداشت من قبل از عید ۸کیلو باورزش کم کردم ویک شب درمیون نزدیکی همون ماه باردارشدم ...ولی سقط شد الان دوباره شروع به ورزش کردم...

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

من این ماه روز 13 پریود،آمپول اچ سی جی رو زدم، و قرص کلومیفن رو هم از روز سوم پریود تا پنج روز خوردم،سه تا فولیکول 19 و 20 و 21 داشتم،و از روز دهم پریود هم یک شب در میون نزدیکی داشتم،الان دو روز مونده به پریودم،هنوز هم بی بی چک نذاشتم،دیگه توکل به خدا.... ولی برای آمپول اچ سی جی میگن عصر روز 13 پریود بزنید بهتره حالا تا دستور دکتر چی باشه..

من این ماه روز 13 پریود،آمپول اچ سی جی رو زدم، و قرص کلومیفن رو هم از روز سوم پریود تا پنج روز خوردم ...

حتما بهم خبر بده من کلومیفن خوردم بدون امپول جواب نگرفتم.حالا بببنم این ماه لتروزول دارم میخورم چی میشه.خبر بدددددیا

نه نگذشته.... دو روز مونده به پریودم ولی من شنیدم اگه مثبت باشه،تا چند روز بعد از لقاح هم بی بی چک ن ...

باردار هستی عزیزم ؟

لطفا برام دعا کنید که بارداری سالم و راحتی داشته باشم..بعد از یه سقط...