2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی بعد از آمپولhcg

| مشاهده متن کامل بحث + 4108 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دوهفته  بعد از تزریق اخرین امپولhcgباید ازمایش بدی من دکترم به بی بی چک اعتقاد نداش گف ...

انشالله دو شنبه میشه دو هفته.اگ تا اون موقع پریود نشم میرم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
آره😂حداقل امیدوار میشدم😂

اینو قبول دارم خدایی،،،از بس بی بی چک منفی دیدیم ،،، ولی ان شاءالله چن روز دیگه ک زدی دوتا خط پررنگ بیفته بدون هاله ماله،،، بعد میای تاپیک میزنی منم تگ میکنیا،،،این نام را به خاطر بسپار😂

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره همون آمپلایی که آمپل یخچالی هم میگن دیگه؟ سفیده باید تو یخچال نگه داری.کیست گرفتم اره

اره ترکیبه.میگمhmgنزدی ک؟دور نافت زدی ؟

اینو قبول دارم خدایی،،،از بس بی بی چک منفی دیدیم ،،، ولی ان شاءالله چن روز دیگه ک زدی دوتا خط پررنگ ...

چشم زینب خانوم.انشالاه هر چی خدا صلاح میدونه.البته هیچی هم علایم اینا ندارم 😂

انشالله دو شنبه میشه دو هفته.اگ تا اون موقع پریود نشم میرم

منم دقیقا ۱۵روز بعد از امپول دومی ازمایش دادم که بتام ۱۷۵ بود

اینقدرم دلم درد میکرد انگار‌میخاستم پریود بشم

دوروز بعد از ازمایش اولیم دکتر گف باز ازمایش بده

ازمایش ک دادم ۷۹۰ بود

خدا حال همه رو خوب کنه..
منم دقیقا ۱۵روز بعد از امپول دومی ازمایش دادم که بتام ۱۷۵ بود اینقدرم دلم درد میکرد انگار‌میخاستم پ ...

خدا نی نیتو حفط کنه😊فولیکولت چند بود؟؟بی بی نزدی اصلا؟

خدا نی نیتو حفط کنه😊فولیکولت چند بود؟؟بی بی نزدی اصلا؟

نه اصلا بی بی نزدم

فولیکول فقط تخمدان راستم یکی داشتم که اندازش ۲۲/۷بود

بقیش ۹ و ۳ بود بنظرم

خدا حال همه رو خوب کنه..
نه اصلا بی بی نزدم فولیکول فقط تخمدان راستم یکی داشتم که اندازش ۲۲/۷بود بقیش ۹ و ۳ بود بنظرم

دارو چی خورده بودی.برا من روز ده۱۹و۱۶بود .روز یازده و دوازده آمپول زدم

انشالله عزیزم با این ک اصلا امید ندارم.۵روز دیگ اگ پریود نشدم دوباره میزنم 

عزیزم امیدت ب خدا باشه ان شالله مامان شدی

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲