2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

354 بازدید | 16 پست

امروز آخرین روز روضه ش بود. گفتم من شیربرنج نذردارم برات درست میکنم. گفت باشه بیااینجادرست کن. گفتم پس وسایلاشو بگیر من بیام درست کنم و... 

حالا ساعت نه صبح اومدم میبینم آمادست😂😂😂 میگم تا باشه از این نذری دادنا😝😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذرخودت بوده چرا وسایلاشومادرشوهرت بگیره؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

گفتی مادر شوهر داغ دلم تازه شد از دیروز میدونه من پام شکسته خونه بابامم بااینکه پنج دقیقه هم فاصله نداره خونش تا اینجا هنوز نیومده بگه مردی یا زنده 

خدایا منتظرم ......فقط تو میتونی
گفتی مادر شوهر داغ دلم تازه شد از دیروز میدونه من پام شکسته خونه بابامم بااینکه پنج دقیقه هم فاصله ن ...

ای خواهر من تصادف کردم رفتم اتاق عمل اومدم ی ماه استراحت بودم ی زنگ نزد حالمو بپرسه  باردار شدم ی زنگ نزد بچه هام سقط شدن ی زنگ نزد حالا اومدنش پیشکشش ی زنگ زدن ک کاری نداشت بعضی از مادرشوهرا فقط توقع دارن عروس خوب باشه من تا حالا نه بی احترامی بهش کردم نه چیزی براش کم گذاشتم همش گفتم بزرگتره اونم مادر من خوب باشم اونم ی روزی درست میشه اما درست ک نشد هیچ بدترم شد ی زبون نیش دار نداشت ک اونم پیدا کرده جدیدا الانم تا حد امکان خودمو دور کردم ازش ک اعصابم راحتتر باشه

ای خواهر من تصادف کردم رفتم اتاق عمل اومدم ی ماه استراحت بودم ی زنگ نزد حالمو بپرسه  باردار شدم ...

همشو باعث عذاب ما هستن خدا به هممون صبر بده از دیروز دارم جلو خانوادم آبرو داری میکنم شوهر بیچارم بدتر ازخجالت داره آب میشه خدا لعنتشون کنه 

خدایا منتظرم ......فقط تو میتونی