2777
2789
عنوان

سرگیجه

382 بازدید | 22 پست

امروز صبح که چشمامو بازکردم چندثانیه سقف اتاق دورسرم میچرخید باسرعتاااا جیغ میزدم فقط الانم بیحالم و حالت تهوع دارم .فردا هم موعد پریودمه نمیدونم ازاینه البته این ماه فقط یک بار اقدام داشتم اونم روز بعد اتمام پریودم که احتمالش خیلی کمه باردارباشم میترسم حسابی تومور واینا نداشته باشم .کسی بوده این تجربه روداشته باشه ؟ 

شادزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرت رو رو بالش تکون میدادی یعنی پهلو چپ میرفتی یا راست بدتر میشد؟

اصلا نتونستم تکون بخورم ازبس ترسیدم تاحالا اینجوری نشده بودم بعدشم که میخواستم بلند بشم یکم سرگیجه داشتم ولی حالت چرخشی نداشت مثل اینکه توقایق باشی اونجوری بودم الانم خوبم فقط حالت تهوع خفیف دارم و یکم توگوش چپم احساس ضربان دارم 

شادزی 
علایمت به استرس شدید میخوره،خودتو خیلی ترسوندی  سرگیجه حاملگی اصلا اینجوری نیست فقط آروم باش ...

استرس که همیشه دارم ومضطربم مشاورهم رفتم،یهو ازخواب میپرم دوسال پیش سرهمین استرس تیروئید گرفتم چندوقت پیشم سقط داشتم خیلی داغون شدم ازلحاظ روحی ولی خوب باورزش واینا روحیم برگشت 

شادزی 
استرس که همیشه دارم ومضطربم مشاورهم رفتم،یهو ازخواب میپرم دوسال پیش سرهمین استرس تیروئید گرفتم چندوق ...

ببین عزیزم مال پانیکه.یه نوع استرس شدید که گاهی بروز میده گوگل سرچ کن میاد خیلی خیلی خیلی سخته من دوسال درگیرش بودم

اصلا نتونستم تکون بخورم ازبس ترسیدم تاحالا اینجوری نشده بودم بعدشم که میخواستم بلند بشم یکم سرگیجه د ...

مابع گوشته چیزی نیست، ضرر نداره نترس. فقط ممکنه بازم پیش بیاد واسه همینم هر وقت دوباره پیش اومد زیر سرت رو بلند تر کن. منم اینجوریم پریشب همین مدلی شدم

یکم استراحت کنی خوب میشی

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
مابع گوشته چیزی نیست، ضرر نداره نترس. فقط ممکنه بازم پیش بیاد واسه همینم هر وقت دوباره پیش اومد زیر ...

مرسی عزیزم .اتفاقا زیرسرم دیشب خیلی تخت بود بالش نازک میذارم که گردنم درد نگیره پس احتمالش هست ازاین باشه .

شادزی 
مرسی عزیزم .اتفاقا زیرسرم دیشب خیلی تخت بود بالش نازک میذارم که گردنم درد نگیره پس احتمالش هست ازاین ...

خواهش میکنم. نمک، شیرینی، چربی، سرکه، ماست، پنیر اینام کم بخور. 

سعی کن رو به بالا یعنی بسمت سقف نخوابی همیشه اول طرف راست بخواب و بعد آروم آزوم برگرد طرف چپ ( نه یهویی )

هر وقتیم اینجوری هستس لازم نیست بلند شی، برگرد اینطرف یا اونطرف بخواب. هر چیم سرت گیج رفت اعتنا نکن. اگر خیلی گیج رفتی یه نقطه خیلی دور رو نگاه کن تا مغرت فرمان بده سرگیجه آروم شه. ( چون خوب میشه ظاهر مثل ساسه های رو دیوار ترسناکه ولی در باطن بیماری خاصی محسوب نمیشه ) 

فشار خونت و قند خونت و کم خونی رو همچک کن. ( اگر وزوز گوش، سوت کشیدن، درد گوش یا غیره داری ممکنه عفونت داخلی گوش باشه ) درغیر اینصورت یا منییر هست با مایع که قابل درمانه.

زیر سرتم هیچ وقت صاف نکن نذار گردنت بیافته ، زیر سرتو بالا ببر.

جیغم نکش دختر خوب ، مامان آینده ♥♥♥

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...