2777
2789
عنوان

علایم قطعی بارداری و فرقش با پریودی

9487 بازدید | 16 پست

سلام خانمای بارداری که زود تشخیص دادین بارداری تون رو.ی لحظه بیاین

من پریودام خ نامنظمه یعنی نمیدونم دقیق کی پریود میشم دوماهه اقدامم این سری درد پریود داشتم شدیدترازقبل با این تفاوت که سمت راست شکمم درد میکردو سفت شده بود بعد اشتهام زیاد شد تا سه روز.چیز شیرین میخاستم وگرمم میشد خیلی اخلاقم بد شده بود 

من سر گیجه زیاد داشتم .‌چیزی ک‌هر ماه نداشتم فقط ماهی ک باردار بودم سرگیجه زیاد داشتم

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیا این لانه گزینی بود؟خواهشا کمکم کنین ی هفته بعدش بی بی زدم منفی بود نوک سینه هام هم درد داره و.زده بیرون و ساق پام و ران پام.گرفته بنظرتون میتونم حامله باشم؟کمر و رحم و تخمدانام درد میکنه بخصوص سمت راست

شیما جون منم سرگیجه دارم فردای اونروزم ک درد پریود داشتم حالت تهوع داشتم

عزیزم بیدبی چک بزن 

چون پریودی ت نامنطمه نمیشه حتما گف بارداری

یکی از دوستای منم پریودی ش نامنظم هست بنده خدا هر سری این دردا رو تجربه میکنه ومیره آزمایش میده خبری نیس بعد دوباره پریودمیشه

انساالله به حق این ماه بارداری

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

بی بی

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
راسی دو هفته قبل این علایم تو رحمم نبض میزد خ کلافم کرده بود مداوم میزد انگار ی چیزی دایم در حال حرک ...

کسی همچین تجربه ای داشته که از چی میتونه باشه؟خواهشا بگین

راسی دو هفته قبل این علایم تو رحمم نبض میزد خ کلافم کرده بود مداوم میزد انگار ی چیزی دایم در حال حرک ...

شاید بگین مزخرف ولی من  اینطوری  بودم اینکه رحمت ونبض میزنه واینکه یه چیزی حرکت میکنه ما اینطوری میگیم یعنی که بچگیت؛بچه میخواد یا اینکه رحمت اماده بارداری وبچه میخواد