2777
2789
عنوان

یعنی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 41 پست
نه اصلا جوابشو با حوصله بده   و اگر چیزی رو نمیدونی یگو باید مطالعه کنی درموردش بزار راه پیدا ک ...

وای چه خوب.بازم اگر پیشنهادی داشتین لطف میکنید بهم بگین.واقعا ممنون از شما که انقدر خوبید و با حوصله جوابمو میدین‌.

شما شغلتون‌ چیه؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
وای چه خوب.بازم اگر پیشنهادی داشتین لطف میکنید بهم بگین.واقعا ممنون از شما که انقدر خوبید و با حوصله ...

روانشناسی بالینی خوندم و خیلی سال با بچه ها کار میکنم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناسی بالینی خوندم و خیلی سال با بچه ها کار میکنم

شما عالی هستین.

ببخشید در مورد بچه های که دیر به حرف اومدن میشه بپرسم امکانش هست کم هوش باشن؟دخترم خیلی دیر بع حرف اومد ولی خوب تو همین مدت کوتاه که به حرف اومده پیشرفت شگفت انگیزی داشته ولی گاهی وقتا گیج میزنه دارم باهاش حرف میزنم انگاری میره تو فکر چون مات و مبهوت میشه یکی دو دقیقه.

و اینکه چیکار کنم اعتماد به نفسش بیشتر بشه

شما عالی هستین. ببخشید در مورد بچه های که دیر به حرف اومدن میشه بپرسم امکانش هست کم هوش باشن؟دخترم ...

اصلا...انیشتین ۴سالگی به حرف اومد...دخترتو با خودش مقایسه کن نه دیگران...میتونی اتاق بازی ثبت نامش کنی اینطوری با بچه ها تعامل داره و پیشرفت میکنه صحبتش...براش انیمیشن بزار یا شعر های کودکانه پخش بشه تو خونتون بزار گوشاش بشنوه نیازی نیس بشینه باهاشون بخونه یا تمرکز کنه اینطوری دایره لغاتش پیشرفت میکنه...درمورد اعتماد به نفس هم بهش اطمینان بده در هر شرایطی دوسش داری...حتی زمانی که اشتباهی کرد و دعواش میکنی با این جمله شروع کن که توبرام خیلی عزیزی،تو خیلی دوس داشتنی هستی ولی این رفتارت اشتباه بود...بهش بگو زیباست تو هر لباسی نه فقط وقتی لباسای خوشگل تنش کردی...ازش نظر بخواه...مثلا دو تا روسریتو نشونش بده بگو به نظرت مامان کدوم رو بپوشه...

شما عالی هستین. ببخشید در مورد بچه های که دیر به حرف اومدن میشه بپرسم امکانش هست کم هوش باشن؟دخترم ...

ممنون بابت تعریفت.

اصلا...انیشتین ۴سالگی به حرف اومد...دخترتو با خودش مقایسه کن نه دیگران...میتونی اتاق بازی ثبت نامش ک ...

وای چه خوبی شما چه پیشنهادهای میدین شما‌.کاش همشهری بودیم ی سره پیشتون بودم‌.

من زیادی رو بچه ام حساس هستم و برام مهم هست که قرار هست چی بشه و .....

ممنون بابت تعریفت.

واقعا خوبین تا به حال انقدر پیشنهاد ساده ولی موثر بهم نشده بود‌.خدا کنه بهترین ها براتون رقم بخوره

وای چه خوبی شما چه پیشنهادهای میدین شما‌.کاش همشهری بودیم ی سره پیشتون بودم‌. من زیادی رو بچه ام حس ...

یادت باشه بچه ات همونی میشه که خودتی...من مدام کتاب دستمه...و از کارم واسه دخترم میگم این اثر میزاره...اگر میخوای پزشک بشه از الان علاقمندش کن...مثلا من اعضای بدن رو به دخترم میگم و عکساشو نشون میدم...کارایی اعضای بدن رو میگم بهش...

یادت باشه بچه ات همونی میشه که خودتی...من مدام کتاب دستمه...و از کارم واسه دخترم میگم این اثر میزاره ...

دختر من انقدر خودش علاقه داره به پزشکی حدود یک سال پیش اعضای بدن رو بهش گفتم ولی خودش الان از بس سوال میپرسه که چرا مغز این طور هست چرا قلب صدا میده چرا غذا میره تو شکم 

هر روز هم دکتر بازی داریم 

دختر من انقدر خودش علاقه داره به پزشکی حدود یک سال پیش اعضای بدن رو بهش گفتم ولی خودش از بس سوال میپ ...

خیلی خوبه همین طور پیش برو اما هیچ وقت کارات جنبه ی تحمیل نگیره که گارد میگیره همیشه پیشنهاد بده و از خوبی هاش بگو...امیدوارم موفق باشی تو مادری.

خیلی خوبه همین طور پیش برو اما هیچ وقت کارات جنبه ی تحمیل نگیره که گارد میگیره همیشه پیشنهاد بده و ا ...

باشه حتما.ممنون از شما ممنون بابت حوصله ای که به خرج دادین تا جواب سوالات ی غریبه بدین‌.

خدا براتون خیر و خوشی بخواد

باشه حتما.ممنون از شما ممنون بابت حوصله ای که به خرج دادین تا جواب سوالات ی غریبه بدین‌. خدا براتون ...

ار کمکی ازم براومد صدام کن.🌷🌷