2777
2789
عنوان

یعنی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 41 پست
عالی شده خیلی خوبه که از الان باهاش کار میکنید خیلی از مامانا تا بچشون کلاس اولی نشه ولازم نباشه چی ...

آره من باهاش کار میکنم ولی خیلی بهم توجه نمیکنه هر چی خودش بخواد انجام میده 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میتونی بهش خمیر بده بازی کنه...گل سفال بگیر براش. کاغذ باطله بده مچاله کنه...یا مثل همین که د ...

به نقاشی اصلا علاقه نداره نهایتش‌ ۵ دقیقه بشینه مداد رنگی و پاستل‌ دست‌ بگیره ولی خمیر بازی و گل بازی و صد البته خاله بازی خیلی دوست داره

واییییییی چه دخملییییی چه موهای فرفری خوشجلیییی😍😍😍😍😍 ان شالله که خوشبخت بشه عزیزم عروسش کنی ان ...

ممنون از شما سلامت باشی

به نقاشی اصلا علاقه نداره نهایتش‌ ۵ دقیقه بشینه مداد رنگی و پاستل‌ دست‌ بگیره ولی خمیر بازی و گل باز ...

همه ی اینا برای رشدش لازمه...اصلا درمورد آموزش زورش نکن چون الان هم آستانه تحملش پایینه هم کنجکاوه همه چیز رو تجربه کنه...باید با وسایلی که دراختیارش میزاری مسیر رو براش تعیین کنی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
واییییییی چه دخملییییی چه موهای فرفری خوشجلیییی😍😍😍😍😍 ان شالله که خوشبخت بشه عزیزم عروسش کنی ان ...

ممنون بابت دعاهای خوبت عشقو

همه ی اینا برای رشدش لازمه...اصلا درمورد آموزش زورش نکن چون الان هم آستانه تحملش پایینه هم کنجکاوه ه ...

بنظر شما چی بیشتر براش فراهم کنم.به تلویزیون و تبلت اصلا اصلا اصلا علاقه نداره.بیشتر تو کمد و وسایل دنبال چیز میز میگرده ضمن اینکه خیلی سوال میپرسه و گاها چیزهای میپرسه که جوابشو‌ میدونه

وای خدایاااااااااا😍😍😍😍 حلزونشو ببین مثل کرم دورپیچ😍😍😍😄😄

تازه واس حلزونش‌ کلی کلاس میذاره میگه عکس بگیر با واستاب‌(واتس‌ آپ)بفرست واسه خاله

بنظر شما چی بیشتر براش فراهم کنم.به تلویزیون و تبلت اصلا اصلا اصلا علاقه نداره.بیشتر تو کمد و وسایل ...

پرسش خودش نشونه خوبیه...بچه باید کنجکاو باشه حتی اگر ده بار بپرسه...الگو باش کتاب بگیر و بخون که یاد بگیره...براش بازی هایی بگیر باید از ذهنش و دستاش هم زمان کمک بگیر پازل های ساده بگیر...حتی پیشنهاد میکنم یع بخش از اتاق رو کاغذ متری بزن و بزار رو دیوار نقاشی کنه...اینجوری مشتاق میشه به نقاشی و مداد دست گرفتن

پرسش خودش نشونه خوبیه...بچه باید کنجکاو باشه حتی اگر ده بار بپرسه...الگو باش کتاب بگیر و بخون که یاد ...

آره پیشنهادهای خوبی دادین شهرمون‌ کوچیکه همش پازل مناسب بچه مدرسه ای ها میارن ی دونه گرفتم تازه بابام مونده چطور درستش کنه.ولی باید کاغذ متری رو حتما امتحان کنم‌.

یعنی میگید اگر سوال رو ده بار هم بپرسه ایرادی نداره؟

شما خیلی خوب جواب میدین

آره پیشنهادهای خوبی دادین شهرمون‌ کوچیکه همش پازل مناسب بچه مدرسه ای ها میارن ی دونه گرفتم تازه بابا ...

نه اصلا جوابشو با حوصله بده   و اگر چیزی رو نمیدونی یگو باید مطالعه کنی درموردش بزار راه پیدا کردن سوالاش رو بدونه...پازل خودت درست کن عکسای روزنامه رو چند قسمت کن و باهم بزارید کنار هم ...نیازی نیست بیرون دنبال اسباب بازی باشی تو خونه درست کن...با وسایل به درد نخور کاردستی درست کنید باهم...برگ درختا این روزا خوشگل میشن برید پارک جمع کنید و باهاش تابلو درست کنید خیلی ساده بگو بچسبونه رو کاغذ و بزن به دیوار تشویقش کن بابت هر حرکتی که به سمت پیشرفت داره...