2777
2789
عنوان

دلم خیلی میگیره😔

229 بازدید | 16 پست

ناراحت میشم منو  مقایسه میکنن. ناراحت میشم جلوی من از بقیه تعریف میکنن همش فکر میکنم به اهدافم نمیرسم لیاقتشونو ندارم حس میکنم دارم ازشون دور میشم. دیدن این که استعدادی ندارم برام سخته😔وقتی موفقیت بقیه رو میبینم ناراحت میشم که چرا من نمیتونم موفق بشم😟ای کاش میشد انقدر باهوش و نابغه بودم که نخونده صد میزدم آزمونمو😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا رتبه هام انقدر پایینه😭هیچ وقت به 100 درصد نمیرسه

چون نمیخونی درست حسابی

تو ضریب هوشیت هرچقدرم بالا باشه تاا وقتی نخونی تلاش نکنی رتبه نمیاری تلاشتو بکن 

یه روزی تو کوچه ماهم عروسی میشه:)

استعداد که داری.انگیزه نداری.اینهمه که مقایست میکنن باید ثابت کنی چیزی که اونا میگن نیستی.اگه ساکت بشینی و دست رو دست بزاری حرفشونو تایید کردی.ببین همونی هستی که اونا میگن یا خلافشو به همه ثابت میکنی؟؟؟

استعداد که داری.انگیزه نداری.اینهمه که مقایست میکنن باید ثابت کنی چیزی که اونا میگن نیستی.اگه ساکت ب ...

همش دوست دارم بخونم دوست دارم تلاش کنم ولی انگار یه چیزی جلومو میگیره😔همش تنبلم😟آینده ی من فقط... 😭

همش دوست دارم بخونم دوست دارم تلاش کنم ولی انگار یه چیزی جلومو میگیره😔همش تنبلم😟آینده ی من فقط... ...

ببین کم خون نیستی؟کمبود ویتامین دی و کلسیم نداری؟بعضی وقتا احساس سستی از ضعف بدنه

نه ندارم. تنبلم فقط و مطمئنم این آیندمون خراب می کنه😟

ببین سختی هرکاری شروعشه بعدش دیگه نمیتونی اونکارو ترک کنی.یه هفته مدام بخون به هر جون کندنی بخون بعدش دیگه عین مخدر دوست داری انجامش بدی و احساس خلا داری.استارتشو بزن وگرنه هفته بعد خودم میام بهت میگم چطوری تنبل خانوم😅