tanhay مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 عنوان متوکوپرامید 102 بازدید | 13 پست ضرر داره در بارداری.دکتر داده 1398/07/05 | 06:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhay مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 عزیزم وقتی پزشک تجویز کرده چرا اینجا سوال میکنین؟ اخه تو نت زدم دیدم کلی عوارض داره
sahar20 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 1366 عوارض رو هر دارویی دارهحتما پزشکتون صلاح دیده که تجویز کرده و قطعا علمش بیشتر بودهواسه تهوع بارداری با B6هم میتونی شروع کنی
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92267 منو داغون میکنه باردار نیستم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
baran7117 عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 473 من ک خوردم بدنم و پاهام بشددددت بی قرار شدتا صبح نخابیدم اگه برا تهوع داده دمیترون بخور کم ضرر تر ه
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92267 من ک خوردم بدنم و پاهام بشددددت بی قرار شدتا صبح نخابیدم اگه برا تهوع داده دمیترون بخور کم ضرر تر ه حساسیت داری نکنه مثل من کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
baran7117 عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 473 حساسیت داری نکنه مثل من اولین بارم بود تا صبح پاهامو مالش دادمو از بیقراری گریه میکردم کلا این قرص اعصاب و روانتو تحت تاثیر قرار میده
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92267 اولین بارم بود تا صبح پاهامو مالش دادمو از بیقراری گریه میکردم کلا این قرص اعصاب و روانتو تحت تاثیر ... منو که یک بار له کرد مسمومیت دارویی داد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
tanhay مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 من ک خوردم بدنم و پاهام بشددددت بی قرار شدتا صبح نخابیدم اگه برا تهوع داده دمیترون بخور کم ضرر تر ه این قویتره از دمیترونه.اونجا بهش گفتم داری دیمترون مینویسی گفت این از همونه
baran7117 عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 473 دمیترون روی اکثر باردارا جواب میده و عوارض نشون نمیده درسته هر دو کارشون رفع تهوعه حالا یکی بخور شاید بهت بسازه ولی بازم میگم اکثریت دمیترون میخورن
ملیسا۱۳۷۳ عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 20723 این قویتره از دمیترونه.اونجا بهش گفتم داری دیمترون مینویسی گفت این از همونه برای چی دکتر بهت داده
maysa5 عضویت: 1393/02/26 تعداد پست: 2197 من ک خوردم بدنم و پاهام بشددددت بی قرار شدتا صبح نخابیدم اگه برا تهوع داده دمیترون بخور کم ضرر تر ه شما اصلا نخور مثل من به این دارو آلرژی داری برات خطرناکه چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103