2789
عنوان

شیر خشک😑😑😑

74 بازدید | 11 پست

مگه با شیر خشک نباید نی نی تپلی بشه

پس چرا از من زیاد تپل نیس 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نان چرا نمیدی شیرخشکش خیلی خوب و مقویه 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
نان چرا نمیدی شیرخشکش خیلی خوب و مقویه 

به معدش نمیسازه می‌آورد بالا، رفلاکس داره مجبورم 😔

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

دختر منم شیرخشکیه اما وزن زیادی نمیگیره بهش سوپر امیل میدم خواهرزادم خورده تپل شد ولی دخترم نه

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
چهار ماه تازه رفته رفلاکس داره ببلاک میدم 

ببلاک کامفورت بده ضد رفلاکس و کولیک و آلرژیه چند ماه دیگه هم سوپرامیل بهش بده

دختر من اونقدر رفلاکس داشت که تو خواب شیرخشک ببلاک ای آر از دماغش میزد بیرون کامفورت که دادم بهتر شد و رفته رفته خوب شد. البته بعدها فهمیدم از آلرژی به شیر و بقیه خوراکیها بوده رفلاکسش بخاطر همینم با کامفورت حالش بهتر شد

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

منم به پسرمببلاک arمیدم تپل نمیکنه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
به معدش نمیسازه می‌آورد بالا، رفلاکس داره مجبورم 😔

این همه رفلاکس میتونه از آلرژی باشه لطفا پیگیر باش دلیلش رو پیدا کن رفلاکسی که تا ۴ ماهگی طول کشیده ۹۰درصد آلرژیک هست

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی