2777
2789
عنوان

دل پر درد

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 38 پست
تنبلی تخمدان دارم رسما یائسه شدم کلا پریود نمیشم دکتر رفتم خوب نشدم طب سنتی هم رفتم اثر نکرد  ...

دیدم کسی ک یائسه شده با ای وی اف بچه دارشده

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم واسه زن جز بدترین اتفاقاته . دکتر هیچ علتی پیدا نکرده ؟ کل ذخیره رو که از دست ندادی ؟ شاید ...

نمیدونم والا

دکتر گفت خوب میشی ولی نشدم 

هر روز هم بدتر از روز قبل میشم

زهرا طاهری

مگه ۱۹سالگی سائسه میشن شوخی کردی

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
اگه مشهدی بگو تا برات ادرس بفرستم از یه جای خوب. داروگیاهیه. گرونم نیس

نه مشهد نیستم

دارو گیاهی مصرف میکنم

تاحالا خیلیا با این دارو خوب شدن ولی روی من اثر نکرده😢

زهرا طاهری
سنت کمه گلم . حالا خیلی فرصت داری چقدر زود ناامید شدی

غصم همینه ک سنم کمه

روز ب روز بدتر میشم

تابخواد بشه 25-26سالم دیگ رسما با ی پیرزن 70ساله چ فرقی دارم

زهرا طاهری
مگه ۱۹سالگی سائسه میشن شوخی کردی

نه والا شوخی چیه

گفتم رسما دیگ یائسه شدم

مگ یائسه شدن غیر اینه ک کلا پریود قطع میشه؟ 

منم پریودم نامنظم و فلان و اینا نیست قطع شده 

مثلا باید برم یه ده تایی آمپول پروژسترون بزنم تا پریود شم

زهرا طاهری
عزبزم ببخشید میپرسم فقط کنجکاو شدم از چه لحاظ اذیت میشی که پریود نمیشی؟ درد داره یا از لحاظ روحی میگ ...

دیدی وقتی پریود میشن دل درد و کمردرد شدید دارن 

اخلاقشون میریزه به هم و زودرنج میشن و کلی حالتای دیگ؟ 

من سی روز ماه حداقل 25روزش رو همینطوریم ولی خونریزی ندارم

زهرا طاهری
دیدی وقتی پریود میشن دل درد و کمردرد شدید دارن  اخلاقشون میریزه به هم و زودرنج میشن و کلی حالت ...

وای چقد سخته همون سه چهار روز هم تحملشم سخته چه برسه ۲۵ روز. عزیزدلم برات دعا میکنم هرچه زودتر خوب شی خواهرم 

دیدی وقتی پریود میشن دل درد و کمردرد شدید دارن  اخلاقشون میریزه به هم و زودرنج میشن و کلی حالت ...

منم چند ماه پرىود نشدم حا لم دقىقا اىنجورى بود بعدشم لک بىونو تا دوماه خونرىزى داشتم .قرص دکتر داد قطع شد  ولى خىلى بده منم همون ىکماه فکر میکردم دارم ىاسه مىشم همه علائمشو داشتم حتى همون ىکماهم برام زر جر بود  ان شاءالله. خوب شى خىلى براى يه دختر سخته  چيزى نيست  چندماه    نشدن حالا ىکى دوسال يچيزى بعد ياسه شدن اولش خونرىزى شدىد داره آدم همىنجورى نىست که کلا ىهوىى نشى.  اىن مشکلاتو دخترا دارن  بعد شاىد تىروىىد داشته باشى خىلى تاثىر داره ما تو اقوام دا شش تيم همچين چىزى الان خوب شده ازدواج کرد 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم