2789
عنوان

کارشوهرم

172 بازدید | 16 پست

شوهرم الان ۱ هفته ای جایی استخدام شده

ک تقریبا مدیر اونجا ی خانمه و مجرد البته حس میکنم سنش بالاتر ازشوهرم باشه و ی ۳۰ یا۳۰ وخورده ای بش میخوره

من ۱۹ شوهرم ۲۶ سالشه

کارشوهرم سبکه و درامدشم عالیه ولی بخاطراینکه مدیرشون زنه راحت نیستم‌و یجوریم چطوری بیخیال شم و خودمو قانع کنم؟😔

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

به اون خرجای کمرشکنی که باید با بدبختی تامین بشن فک کنید خود ب خود حل میشه براتون

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهمسرم یبار رفتم‌محل کارش و خانم هم منو دید و کامل خبرداره ک همسرم متاهل و غیره ولی خب بازم یجوریم

اگه ب شوهرت اعتماد داری دیگه فکرای الکی نکن

خاله های مهربون،برای سلامتی نی نی کوچولوم یه صلوات میفرستین؟😍
به اون خرجای کمرشکنی که باید با بدبختی تامین بشن فک کنید خود ب خود حل میشه براتون

حالا شما ک اقا هستید میشه بپرسم درهمچین مواقعی اقایون چطورن؟مثلا مدیرش خانم باشه؟؟؟

بچگونه فکر نکن قرار نیس هرکی مجرده که نخ بده

در ضمن شوهرت اگه سالم باشه هیچ خطایی ازش سر نمیزنه برعکس اگه شیشه خورده داشته باشه هیچموقع نمیتونی جلوشو بگیری پس فکرای بیخودی نکن

بچگونه فکر نکن قرار نیس هرکی مجرده که نخ بده در ضمن شوهرت اگه سالم باشه هیچ خطایی ازش سر نمیزنه برع ...

شیشه خورده داشته😄😔

ولی ازاون زمان خیلی میگذره و حواسش ب زندگیش بیشتر شده خدا خودش دلمو اروم کنه و اون سر ب راه

حالا شما ک اقا هستید میشه بپرسم درهمچین مواقعی اقایون چطورن؟مثلا مدیرش خانم باشه؟؟؟

والا عرض کنم خدمتتون که من نمی تونم چون خودم مرد هستم برای همه همجنس هام نسخه بپیچم و همه رو به یه چوب برونم توصیه میکنم شمام اینطور نباشید

ولی درمورد شخص خودم، والا من هزار تا مشتری خانوم داشتم، کارفرمای خانوم داشتم، به اوم چشم و دل پاکی که معمولا اقایون خیلی علاقه ارن خودشومو مشون بدنم نبودم. نه مذهبی ام نه خیلی اهل عرف و این حرفا، ولی هیچ موقع تو مسائل کاری جور دیگه نگاه نکردم. سن و سالمم به شوهر شما نزدیکه تقریبن

تصمیم من برای حضورم در نی نی سایت و اینکه به چه میزان فعالیت کنم یا نکنم تصمیمی کاملن شخصی هست. من اگر در تاپیک های شما حضور پیدا می کنم به این دلیل هست که وقتی کاربری در تبادل نظر تاپیک درج می کنه درحقیقت درجستجوی عقید دیگران درباره مسئله یا مشکلشه. پست گذاشتن بنده هم در تاپیک های شما هم به هیچ وجه به این معنا نیست که تصور می کنم عقاید من وحی منزله. خیر، من تنها و تنها عقیده م رو بیان می کنم. اگر به هر دلیل تمایل ندارید در تاپیکتون حضور پیدا کنم می تونید این موضوع رو صراحتن بیان کنید. اما هرگز و هرگز تلاش نکنید من رو به خاطر حضورم در اینجا مود اهانت قرار بدید. این ار علاوه براینکه رفتار غیراخلاقی بسیار زننده ای هست، مفید به فایده هم نیست. من به خاطر خوشایند اعضا در اینجا عضو نشدم که به خاطر نارضایتی شون بخوام از اینجا برم. نی نی سایت یک سرگرمی و وقت گذرونی برای من هست و انتخاب اینکه سرگرمی من چی باید باشه هرگز برعهده شما نیست. اگر درباره حضور آقایان در اینجا سوال یا شبهه ای دارید می تونید به این تاپیک مراجعه کنید:                                                                                      b2n.ir/589626        

یاد بگیر هروقت اتفاقی افتاد حرصشو بخوری!

نه اینکه اونقدر فکرشو بکنی تا اتفتق بیفته🤐

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
اگه حساسیت نشون بدی شوهرت فکر میکنه حالا چه خبره و اون خانم چه لعبتیه و خودشم جوگیر میشه.

وای خوبه اینوگفتی اخه اولین روزا ک میرف یکی دوبار پرسیدم و اون زنه از اون سبکای ......نیس

گفت من چیزی ندیدم وچکارش دارم گورباباش واس زندگیم و کارم میرم

وحتی نگاش نمیکنم ک فک کنه خوشکله یافلان

ایناحرفای شوهرم بوده

منم دیگ چیزی نپرسیدم خوبه اینو بهم گفتی ک دیگ بحثی ازاون خانم نیارم