2777
2789
عنوان

ترسناک

942 بازدید | 33 پست

یکی از دوستامون شاغله یه بچه کوچیک داره شوهرشم نیست که نگهش داره براش پرستار گرفته 

بخاطر پرستار توی هال و اتاق بچه دوربین گذاشته بود

خونشونم تو اکباتان بود بعد از این اتفاق عوضش کردن

میگفت تازه هوا سرد شده بود یه شب تو رختخواب بودن یهو بنظرش میاد یکی دست به کمر با اخم وایستاده بالا سر شوهرش فکر میکنه به نظرش اومده

فرداش میره سرکار میاد پرستاره خیلی ترسیده بوده بهش گفته داشتم خونه رو جارو میزدم رسیدم جلو در اتاقتون یهو یکی از پشت در اومد بیرون رفت اونور اتاق ترسیدم رفتم تو اشپزخونه هی از در سرک میکشید نگام میکرد

بعد پرستاره گفته بچتون همش یه چیزیو تو هوا نشون میده سر و صدا در میاره از خودش به یه جا نگا میکنه!!! 

دوستمون پرستارو رد کرده رفته

دوربینا رو که چک کرده دیده اون خانوم پرستار همش پشت سرشو نگا میکنه دوباره پشتشو میکنه حرکات بچه هم غیر عادیه.

تو خونشون یه کمد قدیمی بوده که صاحبخونه گفته بود دست نزنید اینجا باشه.

میره تو هال میبینه یکی بالای کمد نشسته پاهاشو تکون میده

خلاصه اینا وسایلشونو جمع میکنن میرن بعدا از همسایه ها شنیدن که این خونه واقعا جن داره و فقط وقتایی که هوا سرده میاد اونجا میمونه

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟

ینی هوای اکباتان با مناطق دیگه فرق داره که تو زمستونا میومده🙄🙄

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

من اخر سر نفهمیدم. همه میتونن جن ببینن یا خدا گفته جن از جنس اتیشه و دیده نمیشه تو دنیای ما هم حق نداره بیاد. کدومش

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی هوای اکباتان با مناطق دیگه فرق داره که تو زمستونا میومده🙄🙄

نه چه فرقی داره خونش اونجا بوده ایناام تابستون و بهار چیزی ندیدن تو یه روز که اومده اینهمه اتفاق افتاده

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟

خوب چه اشکالی داره طفلی سردش بوده نیومده تو خونه به آشناتون بگو این رسم مهمون داری نیست😐😐

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
این قسمت جن ییلاق قشلاقی😂😂

دلم عروسی خواست اههههههه عررررررررر

پارسال عروسیم بود بعدشم دیگه هیشکی عروس نشد من برم عروسی

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎