parlaka مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 807 عنوان ازدواج مجدد 209 بازدید | 8 پست بچه ها بیاین بگین کیا جدا شدن و با داشتن یه بچه باز ازدواج کردن ایا راضین به نظرتون یه مرد دیگه میتونه پدری کنه برا بچتون خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر 😍😍😍 1398/07/05 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parlaka مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 807 من چند روزه فکرم درگیره ۱ ساله جدا شدم ولی از اینکه شوهرم مثلا سر پسرم منت بزاره مبترسم خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر 😍😍😍
parlaka مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 807 بیاین جداب بدین تروخدااا فکرم درگیره خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر 😍😍😍
چمدون67 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 13023 خوب کارت خیلی سخته اول از همه سعی کن هزینه های مالی پسرت با خودت باشه بعدم با آدمی که شرایطش مثل خودت باشه ازدواج کن اینجوری مشکلاتت کمتره
parlaka مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 807 خوب کارت خیلی سخته اول از همه سعی کن هزینه های مالی پسرت با خودت باشه بعدم با آدمی که شرایطش ... عزیزم یعنی خرج پسرمو خودم بدم ؟ پس برا چی ازواج میکنم به نظرت خوب بخواد من ندم منتی هست؟ خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر 😍😍😍
چمدون67 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 13023 عزیزم یعنی خرج پسرمو خودم بدم ؟ پس برا چی ازواج میکنم به نظرت خوب بخواد من ندم منتی هست؟ عزیزم خوب واقع بین باش در هر صورت پسر اون نیست ممکن سر خودت یا پسرت منت بزاره شایدم اصلا اون طرف یه همچین آدمی نباشه ولی من اگه جای تو بودم هزینه های بچه مو خودم میدادم البته به اوضاع مالی خودتم مربوطه باید داشته باشی که هزینه کنی
مهرانه64 عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 11928 همسر سابقت با این موضوع مشکلی نداره که پسرش زیر دست یه مرد دیگه بزرگ شه؟
parlaka مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 807 همسر سابقت با این موضوع مشکلی نداره که پسرش زیر دست یه مرد دیگه بزرگ شه؟ حق ازدواج مجدد و وکالت و حضانت رو گرفتم خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر 😍😍😍
parlaka مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 807 عزیزم خوب واقع بین باش در هر صورت پسر اون نیست ممکن سر خودت یا پسرت منت بزاره شایدم اص ... اخه عزیزم منم به این موضوع فکر میکنم به حاطز همین تصنیم دارم برم سرکار البته من ۱ ساله جدا شدم هنوز خبری نی پسرمم ۲ سالشه ولی در کل پسرسیدم عزیزممم خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر 😍😍😍