2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 137 پست
من مترجمي زبان انگليسي خوندم ٧ سالم كار كردم الانم در منزل هستم

آها موفق باشی عزیزم

دوستمم میخواد بخونه

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزيزم شما هم موفق باشي از طرف من بگو نخونه فقط وقتش هدر ميره

خخخخ زیر بار نمیره

البته اهل کار هم نیس میگه دوست دارم درس بخونم،همین!😑

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
شما دیپلم چی دارین؟

ریاضیات حسابداری رو گفتم 

نهایتش تو دانشگاه یه آمارش برات سخت بشه که اونم نیست، نه از انتگرال خبریه، نه از جبر و هندسه 

ریاضیاتش راحته، من هنرستان حسابداری خوندم

صنعتی هم یکم سخته

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خوبی اینجور رشته ها اینه که بعدا میتونی یک دفتر مشاوره بزنی این میشه اشتغالزایی  درسته اشباع ش ...

با لیسانس روانشناسی نمیشه دفتر مشاوره زد حداقل فوق لیسانس میخواد

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
دقیقا منم همینو میگم زمینه پیشرفت تو حسابداری فراهمتره منکر مزایای عالی معلمی نمیشم ولی خب حسابدا ...

حسابداری اونقدر بد نیست😨😨😨😨شما با دیپلم حسابداری هم میتونی بری سرکار، به بشی حداقل کمک حسابدار