2777
2789
عنوان

موی بدن

1170 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ی سوالی دارم یکم باعث اختلاف بین منو شوهرم شده 

شوهر بدنسازی کارمیکنه خیلی وقته اول اشناییمون تصادف کرد و نتونست ورزش کنه بدنش چربی اورد الان باز مثل قبل شروع کرده و باورزشو رژیم سخت بدنشو بقول خودشون کات کرده مشکلمون اینه ک میگه من اینهمه زحمت کشیدم انداممو خشک کردم میخوام موهای بدنمو بزنم من میگم بامو دوست دارم البته بدنش ازاین پرموها نیستا مثلا کمرو شونه و دستاش موهاش طلایی نازکه ولی پاهاش شکمو سینش مو داره میگه تو باشگاه میگن توچرا نمیزنی پس چراانقدر بخودت سختی میدی وقتی پشت مو مخفیه

شماها نظرتون چیه

بذار بزنه..حق داره

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مرد مودار دوست  بدون مو یه جوریه اخه

منم مودار دوست دارم عضله ای هم هست ولی خودش میگه میخوام بی مو باشم وگرنه منم عین بقیه میخورمو میخوابم ی شکم گنده پرمو پیداکنم

شوهر منم باشگا میره منم اصلا اونجوری دوس ندارم فقط موهای زائدو میزنه دستو پا و اینارو میزاره بمونه&n ...

سیکس پک داره؟؟

از وقتی باشگاهو دوباره شروع کرد و عضله هاش بزرگ شد دوباره فقط موهای زائدو میزد ولی از وقتی رژیم گرفتو سیکس پکش معلوم شد دائم میگه باید بزنم حالا دیده ناراحتم چیزی نمیگه ولی میدونم تودلش چی میخواد

منم دوس ندارم ولی گاهی اوقات که باشگاه میره میگه برا عضله سازی اینا باید زد.و اینکه عرق میکنه و اذیت ...

خب حقم دارن ولی ما زنها نمیدونم‌چراازموهاشون خوشمون میاد

سیکس پک داره؟؟ از وقتی باشگاهو دوباره شروع کرد و عضله هاش بزرگ شد دوباره فقط موهای زائدو میزد ولی ا ...

ن هنوز 😀ولی دست و پاش عضله زده شوهر من مکمل مصرف نمیکنه خو اگ سیکس پک داره گناه داره بزار شکمو سینشو تمیز کنه بنده خدا

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ن هنوز 😀ولی دست و پاش عضله زده شوهر من مکمل مصرف نمیکنه خو اگ سیکس پک داره گناه داره بزار شکمو سینش ...

شوهر منم نچراله 

حالا بهش میگم با موبر بزنه ک نازک تر بشه ولی باشه 

راس میگن موبر مورو نازک میکنه؟ 

من خودم لیزر کردم

ن هنوز 😀ولی دست و پاش عضله زده شوهر من مکمل مصرف نمیکنه خو اگ سیکس پک داره گناه داره بزار شکمو سینش ...

شکمو سینش شیو باشه پاهاش موداشته باشه زشت نیست؟؟