2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=106142018]۲۷ من و ایشون ۴۴[/QUOTEببین من دو تا ازهمکلاسیهامو میشناسم که با کسی ازدواج کردن یکی 15 و یکی 12 سال بزرگتر ازخودشون و الان بالای 10 ساله عروسی کردن و خوشبختن.میگم یعنی هستن که بااختلاف سنی زیاد خوشبخت باشن نگران نباش اما مشاوره هم خوبه بری ولی یه مشاور خوب نه که همون اول بگه اوه 17 سال زیاده ردش کن.چون اگر بد بود مطمینا 5 سال باهاش نبودی. میگم مشاور  چون باید از همه ی جهات آگاهت کنه که دانسته پیش بری. آقای شهرام شکیبا مجری تلویزیون ازدواج دومش با خانومش خیلی اختلاف سنی داره ولی کلی راضی و خوشبختن بزن نت میبینیش

فاطی شما اختلاف سن دارید؟

منو شوهرم 12سال اختلاف سن داریم ولی همیشه میگم خیلی زیاد از شما دیگه خیییییلی زیاده چرا اون موقع به فاصله سنتون دقت نکردی.الان اگه بگی نمیخوام طرف خیلی ناراحت میشه دلش میشکنه واقعا حقم داره 4سال کم نیست 

🕊️💔🥀

بهرحال سختیهایی حتما داره بعد ازدواج این اختلاف سنی.پس بهتره با سختیها آشنا بشی ازدید روانشناسی و بعد تصمیم بگیری که میتونی کنار بیای یانه چون دامنه تحمل آدما فرق میکنه یکی با حتی یه ذره اختلاف کم میاره یکی نه

بهرحال سختیهایی حتما داره بعد ازدواج این اختلاف سنی.پس بهتره با سختیها آشنا بشی ازدید روانشناسی و بع ...

ی حرفی زدی خودتم توش موندی . بنظرم عمته ببری مشاوره بهتره

این جوابشه

چه بد. خیلی ناراحت شده پس.بگو من که نمیگم مشکل داریم و بریم مشاوره  واسه راهنمایی گرفتن گفتم.تازه خودم میخوام برم نیازی نیس هردو باسبم واسه اینکه نگی چرا بهت نگفتم تا باهم بریم گفتم وگرنه نیازی نیس هردو بریم.خودم میرم بهرحال هرخانومی به صحبت راجع به ازدواج احتباج داره البته با یه فرد آگاه و کار بلد باید صحبت کنم و راهنمایی بگیرم 

یا اصلا فعلا دیگه به روش نیار هیچی رو.خودت تنهایی برو مشاوره  اگر گفت رفتی یانه بگو آره دیگه. و ...

بله خیلی ناراحت شد خیلی زرنگه من بگم ف فرحزاد میره

بله خیلی ناراحت شد خیلی زرنگه من بگم ف فرحزاد میره

نمیوونم چرا مردم از رفتن پیش مشاور انقدر واهمه دارن و فکرمیکنن بده و فقط مشکلات روانی مشاوره میخواد.خب هرتصمیم بزرگی میخوایم بگیریم مگه با صاحب نظر مشورت نمیکنیم اینم همونه دیگه.بهر شکل عیب نداره شما وقت کافی داشته باش تا بتونی تصمیم درستی بگیری

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز