2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارش کنم خب؟

الان چندتا محصول برات میفرستم عالیههه...استفاده کن.

هرچندباید قبل از ترکهات استفاده میکردی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

وای از این ترکا. متاسفانه هیچ کاری تگنمیشه کارد اما اگه از ماهای اول بارداری مرتب با روغن زیتون چرب کنی بدنتو خوبه ترکی نمیشه. الانم میتونی چرب کنی

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند... 
چیکارش کنم خب؟

Mama oil...ازبرند ارگانیک انگلیسی ژانوی...

اینم لینک نقدش...آدرس نمایندگی پیجش توایران هم زده.

https://www.instagram.com/p/B1wX6c9j8eD/?igshid=79k065g20oad

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

منم از الان شکمم ترک خورده خیلی بده😥هرروز میبینم و غصه میخورم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
وای از این ترکا. متاسفانه هیچ کاری تگنمیشه کارد اما اگه از ماهای اول بارداری مرتب با روغن زیتون چرب ...

من اینکارو تو بارداری کردم بازم ترک برداشت شکمم.شاید اگر روغن زیتون نمیزدم بیشتر میشد