2777
2789
عنوان

بای پس

261 بازدید | 5 پست

خانما کسی تو بیمارستان میلاد عمل بای پس انجام داده هزینه اش چطور بود و اینکه چقدر تو نوبت بودین؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بیمارستان میلاد نه اما من پیش دکتر مهدی هاشم آقایی بای پس انجام دادم ایشون تو بیمارستان فوق تخصصی جراحی میکنن اما چون با همه بیمه ها قرار داد دارن مقدار قابل توجهی از هزینه عمل من رو بیمه متقبل شد
جدای از اون کارشون حرف نداره جزو 10 تا جراح برتر تو زمینه لاغری هستن بالای 7000 عمل موفق داشتن من خیلی میترسیدم قبلش ولی خب الان نتیجشو که میبینم میگم حتما بازم همین کارو میکردم
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلشآدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

بیمارستان میلاد نه اما من پیش دکتر مهدی هاشم آقایی بای پس انجام دادم ایشون ...

خوش به حالتون ممنون چک میکنم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه تون چقدر شد؟

مامان من پارسال پیش دکتر محسن میر حسینی بای پس انجام داد و بسیار نتیجه بخش بود

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن

شماره تماسشون : 09384609212

https://fitteb.com/

آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)