دوستان اسم دختر با ن یا م میخوام ک جدید باشه هم با معنی من خودم اینا رو انتخاب کردم بین اینا کدوم اگه نه بازم اگ قشنگ تر هست بهم بگین ممنون
تعداد رای : 42
نظرسنجی
مرسانا
13
30%
نیلا
29
69%
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
این اسما مورد پسندمه نیلا نیلای نلین نارین نویان نیلی مهرو مانلی مانیا
نارینم قشنگه ممنون عزیزم
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مانیا اسم یه بیماری روانی هست. متاسفانه عوام نمیدونن و این اسم رو رد بچه میذارن
اره منم شنیدم اسم بیماری