2777
2789
عنوان

کشاله ران

| مشاهده متن کامل بحث + 11143 بازدید | 247 پست

اولا بیخود میکنه به روت بیاره دوما بهترین راه روشن شدن پوست اون قسمتا البته طبق تجربه من اینه که لیزر موهای زائد انجام بدی پوستش نرمو لطف میشه و‌چون همش مجبور نیستی موم یه ژیلت  بزنی پوست روش و‌روشنتر میشه و اینکه اگه امکانشو‌نداری پماد زینک اکساید بزن البته  تا چند وقت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روش من را امتحان کن به دقت ... مرحله به مرحله..حداقل یک درجه روشن میشه .من خودم بیش از یع درجه روشن ...

اره تروخدا بگو

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
آره بخدا من فقط ی بار گذاشتم انقدر تغییر کردددد البت هر جا می تونی بزاریا زانو آرنج زیر بغل و...... ...

نمیشه هفته ای یبار بزنیم؟

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
منم همین مشکلو دارم سرکه و سدر مخلوط کن خمیری بشه ۴۵ دقیقه بمون رو هر جاییت ک تیرس. هر دو هفته یه ...

من این کارم کردم تاثیری ندیدم گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اولا بیخود میکنه به روت بیاره دوما بهترین راه روشن شدن پوست اون قسمتا البته طبق تجربه من اینه که لیز ...

طرفدبیخود میکنه رو خوب اومدی

چ معنی میده ما خودمونو شبیه .....استارها بکنیم ک طرف خوشش بیاد

خودشون چ تحفه ین مگه

بعدم مردا اصلا به تیرگی و اینا توجه نمیکنن فقط میخوان .....

نمیدونم بخدا میترسم هی بخواد ایراد بگیره مردا ی چیزیو ببین بدشون بیاد دیگ هیچی